Glamping upplevelse på 21:a våningen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu tar Quality Hotel The Weaver i Mölndal glamping till en högre nivå. På hotellets takterrass på 21:a våningen erbjuds city glamping där man kan uppleva det bästa av både stad och natur.

Till skillnad mot traditionell camping med tunna tält, luftmadrass och sovsäck erbjuder hotellet ett lyxtält, med komfortabel hotellsäng, sköna lakan och hotellservice. Dessutom finns privat dusch och toalett i anslutning.

I övernattningen ingår även 24-timmars service, ett fullt utrustat gym och en riklig frukostbuffé med allt man kan önska sig. Blir man hungrig tar man enkelt hissen direkt ner till hotellets egna restaurang & bar, Brasserie X. Eller få maten levererad till tältet för att njuta middagen på den egna terrassen med magisk utsikt över Göteborg och Mölndal.

– Vi tycker att detta var en jätterolig idé som passar hotellets fantastiska läge, och jag vågar nog påstå att vi är de enda i Sverige som erbjuder en glamping på en takterrass. Rofyllt men ändå så centralt. Mitt i city kan våra “glampers” sitta vid sitt tält och njuta av utsikten och varandras sällskap. Tänk att på kvällen få krypa in i tältet för att sova i en skön ny bäddad hotellsäng med stjärnhimlen ovanför sig. Helt magiskt, säger Quality Hotel The Weavers VD och hotelldirektör Sara Lake.

På ena sidan hotellet tronar Safjället, ett naturreservat med både skog och små sjöar På andra sidan går spårvagnen som tar dig till Liseberg på endast 8 minuter och fortsätter man ytterligare några minuter är man mitt i centrala Göteborg. Flera badplatser i Mölndal finns inom cykelavstånd och cykelservicen Styr & Ställ finns precis utanför dörren

Detta är en alldeles unik upplevelse för de som vill göra något roligt och spännande. Perfekt för romantiska par, födelsedagsfirare, livsnjutare och äventyrslystna som letar udda upplevelser, men även för hela familjer som kan tänka sig att knö ihop sig i ett tält. Just för barnfamiljer erbjuder hotellet en mängd aktiviteter. De populära maskotarna från Ving, Lollo & Bernie, finns på hotellet hela sommaren och bjuder på ett fullspäckat aktivitetsprogram varje onsdag till söndag. Här finns även hoppborg, lekrum med filmvisning, spel, pysselhörna och mycket mer.

Fakta om glamping på Quality Hotel The Weaver:
Glampingboendet är möjligt från 7 juli fram till den 29 augusti (förlängs ifall vädret tillåter).
Mer information och bokning sker här.
Priset: 2500:- per natt inklusive frukost.
I priset ingår frukostbuffé, fullt utrustat gym och 24 timmars hotell service.
Tältleverantör: Lotus Belle Nordic https://lotusbelle.se/
Tält: Stargazer 4x4m

Fakta Quality Hotel The Weaver 
Öppnade 15 mars 2021
21 våningar högt
370 hotellrum varav 170 är familjerum
Bar & Restaurang Brasserie X
16 mötesrum, det största tar upp till 500 personer.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.