Annons
Annons

En gästfavorit över hela Norden

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Condé Nast Traveler har gått ut med resultaten från deras årliga Readers ‘Choice Awards, med 4 Nordic Hotels & Resorts-hotell rankade som nummer #1 – #15 av de bästa hotellen i hela Norra Europa. Fler än 600 000 Condé Nast Traveller-läsare världen över har i år skickat in ett rekordbrytande antal svar, där de betygsätter deras reseupplevelser för att ge en fullständig bild av var och hur man reser idag.

Condé Nast Traveler Readers ‘Choice Awards är det äldsta och mest prestigefyllda erkännandet inom resebranschen och är ofta känt som “de bästa av de bästa inom resor.” NHR är exalterade över att dela denna nyhet med att vi i år har 4 hotell på denna prestigefyllda lista, och att vissa hotell till och med har blivit återkommande:

Amerikalinjen: # 1 i Norra Europa och # 4 i hela Europa

Skt Petri: # 3 i Norra Europa och # 1 i Danmark

Hotel At Six: # 8 i Norra Europa och # 2 i Sverige

The Thief: # 15 i Norra Europa, rankad på denna lista för femte året i rad

”Vi är mycket tacksamma över för att få dessa erkännanden. Ett stort tack till alla gäster som röstade på oss, och grattis till alla vinnare. Besöksnäringen höjer ständigt nivån för vad gäster kan förvänta sig när de reser och konkurrensen är verkligen hård. Amerikalinjen öppnade sina dörrar i mars och är nu rankat som det bästa hotellet i Norra Europa av sina gäster. Skt Petri har genomgått en fullständig renovering och rankas som nummer ett i Danmark. Hotellmarknaden i Stockholm har verkligen blommat de senaste åren och där At Six rankas som Sveriges näst bästa hotell. Slutligen är THE THIEF med på denna lista för femte året i rad, en välförtjänt prestation då de har höjt nivån för vad man kan förvänta sig av ett femstjärnigt hotell i Oslo.” Säger Trond Bastiansen, COO för Nordic Hotels & Resorts

”Vi är så stolta och tacksamma för att få dessa prestigefulla priser från läsarna av Condé Nast Traveller. Jag vet att våra hotell arbetar hårt varje dag för att överträffa våra gästers förväntningar, vilket gör att detta erkännande går direkt till hjärtat. Det finns så många fantastiska hotelloperatörer runtom i världen som öppnar vackra hotell med unika gästupplevelser, vilket gör att det inte är en enkel prestation att stå ut i dagens exklusiva hotellmarknad. En viktig del av vår strategi de senaste åren har varit att undersöka hur lyxiga hotellupplevelser kan levereras genom ett hållbart samspel för att underlätta vårt ekologiska fotavtryck. Det är spännande att se hur gästerna tycker att detta blir allt viktigare.” Säger Mikael Österlund, VP Commercial Performance”

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.