Best Western Hotels & Resorts satsar på kreativa konferenslösningar i höst

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nervkittlande höghöjdsbanor, smakfull vinprovning eller vackra vandringsleder? Digitalt, fysiskt eller mitt emellan? På BWH Hotel Group erbjuder många av hotellen konferenspaket där fysiskt möter digitalt och där nytta kombineras med relationsbyggande aktiviteter.

Efter en lång tid av digitala konferenser, teamsmöten och hemarbete, är önskan stor hos många att få träffa sina kollegor och att interagera med varandra. Efterfrågan av konferensmöjligheter för både större och mindre grupper ökar, och där många även önskar en gemensam aktivitet för samvaro och teambuilding. Att allt fler nu ser det möjligt att återigen hålla fysiska möten är något som hotellkedjan ser positivt på.

” Det är glädjande för hotellen att konferensbokningarna har kommit i gång. Smarta digitala lösningar, bra teknik och trivsamma konferenslokaler efterfrågas, ofta tillsammans med en upplevelse eller aktivitet. Oavsett om man kan vara med fysiskt eller digitalt vågar jag påstå att ingen annan kedja kan erbjuda ett så brett utbud av upplevelser som våra hotell”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

Hotellkedjan erbjuder en mängd olika konferenspaket med skräddarsydda lösningar och aktiviteter. På Best Western Valhall Park Hotell i Ängelholm erbjuds bland annat matlagning i den egna matstudion, höghöjdsbana och gruppträning.

På Dalecarlia Hotel & Spa, BW Premier Collection, i natursköna Tällberg finns ett nyrenoverat spa, laserlerduveskytte samt ett flertal utomhusaktiviteter.

Och vill man skapa kreativ återhämtning åker man till klimatsmarta Hotel Statt, BW Signature Collection i Hässleholm där bland annat skogsbadstår på agendan.

Läs mer om hotellens konferensutbud och erbjudanden på:

https://www.bestwestern.se/foretag/konferens-och-event/mindre-konferenser

Best Western Hotels & Resorts ingår i hotellkedjan BWH Hotel Group som erbjuder 160 hotell på över 100 destinationer i Skandinavien.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.