Årets julshow i Vinterträdgården – Jill Johnson i ”Grand Music Row”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Efter en annorlunda tid behöver vi mer än någonsin träffas, trivas och svepas in i julstämningen under trygga former – Jill Johnson kommer under december att bjuda på en varm, vacker & välbehövlig musikalisk show i Vinterträdgården på anrika Grand Hôtel i Stockholm.

– Vi är så glada att Jill kommer tillbaka och skapar julstämning hos oss och att vi återigen får dra upp ridån, duka upp vårt magnifika julbord och ta hand om våra gäster under jul säger Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

Det blir en gnistrande och personlig kväll i Vinterträdgården med premiär den 1 december – tillsammans med sitt band bjuder Jill på älskad musik från en lång och händelserik karriär.

– Grand Hôtel rullar ut sin röda matta och jag är så glad över att få bjuda in till vackra Vinterträdgårdens anrika julshow. Nu är det jul, jag menar Jill igen – för tredje gången har jag fått förtroendet att sjunga in julen till dignande julbord och stämningsfulla och uppklädda gäster. Julen är för mig en favorithögtid, min repertoar är rik och bred och jag ska med stor glädje visa vägen mot julens firande när jag och mina musiker tar er med på en promenad längs ”Grand Music Row” mitt i Stockholm. Varmt välkomna! , säger Jill.

Till musiken serveras Grand Hôtels traditionsenliga julbord som avnjuts vid luftigt möblerade bord. Att det finns utrymme för det i Vinterträdgården såg hotelldirektören Wilhelmina Skogh till redan när hon lät bygga den i början av 1900-talet.

Showen ”Grand Music Row” kan ses mellan den 1 och 18 december i Vinterträdgården på Grand Hôtel. 

Biljetter finns från 1495 kronor som inkluderar Grand Hôtels magnifika julbord. Ett begränsat antal barplatser erbjuds för 695 kronor.

 

För mer information om showen och biljettköp, besök https://www.grandhotel.se/hem/julshow-2021

Övrig showinfo

Ingång Stallgatan 6, Stockholm
Dörrarna öppnar kl 18.00
Insläppet för de som bokat endast showbiljetter sker från 20.00. Showen börjar 21.30.
Showen börjar ca 21.30 och pågar till ca 22.30

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.