Amerikansk pizza, hantverksöl och svenska cocktails – Sommarlådan gör sin andra säsong på Clarion Hotel Stockholms terrass

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lådan är tillbaka och kör sin andra sommar på Clarion Hotel Stockholm juni-augusti. Terrassen har fått sig en unik sommarlook med färgglada gardiner, pallsoffor och växter. Utsikten över Eriksdalslunden, kolonilotterna & Avicii Arena i kombination med sol och världens godaste käk gör denna plats till en het sommardestination.

Bakom Lådan står Jon Widegren, grundare och tidigare ägare av Flippin Burgers, den berömda restaurangen som gjorde hamburgaren exklusiv i Sverige.

I år satsar vi på pizza och återintroducerar Lådans tolkning av Detroits square pizza, en fyrkantig lite tjockare slice gräddad i plåt med skönt crust i kanterna. Det är grymt kul att vara tillbaka på terrassen! Vi ser verkligen fram emot att få välkomna alla gäster och skapa ett skönt häng på söder i sommar! Säger Jon Widegren, restaurangchef Lådan.

Baren kommer ha fokus på småskalig dryck från svenska hantverksproducenter. Det kommer även att finnas en uppsjö av somriga viner samt en imponerande fatlista med

10 kranar. Dessutom blir det glass från Magnus Johansson och kolasås från Pärlans konfektyr.

-Vi är jätteglada över att vi har fått till detta samarbete även i år. Lådans koncept samspelar helt med hotellets hållbarhetsprofil och nytänkande vision, det känns jätteroligt att kunna erbjuda våra gäster denna härliga sommarupplevelse, säger Ida-Maja Tejle, Hotelldirektör, Clarion Hotel Stockholm.

Lådan har intagit terrassen och håller öppet tisdag-söndag 15:00 – 23:00 i Juni och måndag-söndag 15:00-23:00 i Juli. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.