Unna dig lyxigt bubbel till helgen….

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Tips!

Villa Sandi Il Fresco Prosecco, ett fräsch och inbjudande mousserande vin som gör sig perfekt att skåla med till den lyxigare helgmiddagen som såväl till den enklare charkbrickan

Villa Sandi Il Fresco Prosecco är ett elegant, inbjudande och lyxigt mousserande vin från hjärtat av Veneto. Med dess karaktärer av solmogna gula äpplen och persikor, tillsammans med honungsmelon och citrus gör sig vinet utmärkt att avnjuta till allt från att skåla in helgens middag, den klassiska italienska charkbrickan eller till skaldjursmiddagen.

Den italienska producenten Villa Sandi tillhör regionen Ventos hjärta. Som specialister på just de mousserande vinerna från området har de hyllats internationell för flertalet av sina viner, där Il Fresco Prosecco är det vin som tillhör just mångas favorit. Det familjeägda vinhuset med Giancarlo Moretti Polegato i spetsen jobbar aktivt med naturen som grund och har genom de olika jordmånerna i området lyckats framkalla de allra bästa egenskaper som druvan, i det här fallet Glera, kan visa på. Vilket resulterar i ett vin med rena och friska smaker, en fruktighet som stannar kvar länge på paletten och interagerade bubblor fyllda med liv.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.