Louis Roederer Vintage 2014- En naturbegåvning!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Med stor glädje välkomnas en årgång som speglar kvintessensen av sin livfulla natur genom renhet, finess, precision och harmoni.

Med fascination för den aromatiska mångfald som Pinot Noir och Chardonnay från de bästa av växtlägen kan ge skapar Louis Roederer årgångschampagner med en svårslagen struktur.
Kraft och mognad genom Pinot Noir, 71% från Verzy tillsammans med stilfull elegans från Chardonnay från sydligt exponerade vingårdar i byn Chouilly, ger Louis Roederer 2014 allt man kan önska av en förstklassig champagne.

”En vädervals”
Växtsäsongen 2014 stod för kontraster. En solig och torr vår blommade upp i värmebölja, följd av svalare vindar för att sedan låta en varm och torr sensommar ta över. Det goda resultatet vilade i jorden och det gedigna arbetet i vingårdarna, där Louis Roederers miljövänliga odlingsmetoder ger vinrankorna de bästa av förutsättningar för att producera perfekt balanserade och vackert mogna druvor.
Årgång 2014 har gett en magnifik champagne med mineraldriven energi, renhet och harmoni. Fruktig koncentration flirtar sofistikerat med nektar, följd av kalkstenens fräschör och mjukt rökiga toner. Smaken är rik och dröjer kvar länge – sensuell och silkeslent balanserad.

Louis Roederer Vintage 2014 är inget annat än en fulländad naturbegåvning.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.