Il Barone utökas med en Il Barone Amarone 1 liter

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

BÄST PRISAD AMARONE – dessutom 1 LITER! Nu lanseras IL BARONE AMARONE – ett mjukt, fylligt och kraftfullt årgångsvin från Valpolicella i Italien – Med den högsta kvalitetsmärkningen DOCG till det BÄSTA PRISET 199kr för 1 Liter. Finns att beställa på Systembolaget.

Området Valpolicella i norra Italien är en av landets främsta vinregioner. Här görs många kvalitetsviner där den främsta är Amarone. De kraftfulla och smakrika Amarone-vinerna är för många ett självklart val när man vill lyxa till det, den fylliga smaken uppskattas av många. Smaken kommer från att man efter skörden torkar druvorna innan de varsamt pressas. Smaken blir därför mycket koncentrerad med inslag av körsbär, plommon och choklad. Il Barone Amarone har därefter lagrats hela tre år på fat vilket ger silkeslena tanniner och en mjuk eftersmak.

Tack vare den generösa 1 liters buteljen räcker Il Barone Amarone till hela middagen. Den fylliga smaken gör sig utmärkt till en charkbricka med ostar, lufttorkad skinka och tapenade. Men även till en nygrillad entrecote med sötpotatispommes. Och såklart till en chokladbit efter maten.

De storsäljande vinerna från Il Barone genomsyras av värdeorden tradition, hållbarhet och god kvalitet för pengarna. Ambitionen är att varje vin, vare sig det är rött, vitt eller rosé, ska erbjuda bästa möjliga kvalitet utan att behöva kosta mer än nödvändigt. Vinerna fungerar bra tillsammans med mat men var och en av vinerna fungerar också utmärkt på egen hand. Il Barone, ett säkert kort och ett vin för alla tillfällen, helt enkelt.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.