Gibson´s Exception London Dry Gin

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I början av juli så vann Gibson´s Exception London Dry Gin en guldmedalj i den prestigefyllda “International Wine & Spirits Competition”, IWSC, med 95 poäng av 100 möjliga. Juryn prövade över 1 000 olika gin och deras tasting notes i kategorin London Dry Gin löd så här: “fresh aromas of tangy lemons and leafy botanicals develop into a tangy palate of juniper and spice, with sherbet to finish”.

Svenskarnas favoritgin, Gibson’s, har släppt en sofistikerad och elegant premiumgin Gibson´s Exception London Dry Gin i september 2020 på Systembolaget. Gibson’s Exception har en elegant smakprofil, aromatisk med blommiga inslag, tydlig karaktär av enbär, fräsch citrus, färska örter, peppar, koriander och en nyans av rosenblad. Ett perfekt sällskap i en klassisk och lyxig G&T, i en Negroni eller kanske i en Dry Martini – möjligheterna är många.

Gibson´s Exception London Dry Gin finns i de flesta Systembolagsbutikerna med varunr: 320-01 | pris: 299 kr | alk. 41% VOL | 700 ml. Finns den inte i just din butik så beställer du den enkelt dit.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.