Annons
Annons

Exklusiv lansering av Westhofener Riesling den 6:e december.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den 6:e december släpps årgång 2018 av Westhofener Riesling. Weingut Wittmanns hyllade Westhofener Riesling har under ett flertal år köps in i begränsad kvantitet av Systembolaget. Nu släpps den uppskrivna årgången 2018 av vinet med varunr: 92881 | pris: 239 kr | 750 ml | alk.halt: 12%. Systembolaget har köpt in 1800 flaskor som kommer att distribueras till ett flertal butiker runt om i landet.

Westhofener Riesling är klassad som VDP Aus Ersten Lage vilket innebär att druvorna är hämtade från de bästa Premier Cru-lägena i Westhofen. Efter den manuella skörden har musten fått jäsa på stora ekfat innan vinet sedan lagrats en kortare tid innan buteljeringen i juli 2019. Weingut Wittmann ligger i den lilla byn Westhofen i regionen Rheinhessen och räknas till en av regionens främsta producenter. Wittmann har praktiserat ekologist jordbruk i många år och samtliga av deras viner är ekologiskt och biodynamiskt certifierade.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.