Kullabygdens Musteri AB ingår samarbetsavtal med Haugen-Gruppen Sverige

Kullabygdens Musteri AB har valt att utse Haugen-Gruppen AB Sverige till exklusiv distributör på den svenska marknaden för Dagligvaruhandeln samt Food Service.

Haugen-Gruppen AB Sweden kommer att ansvara för försäljning, distribution samt viss marknadsföring av Kullamust och MUSTLY i dessa kanaler.

“Kullabygdens Musteri har under många år träget arbetat med varumärket Kullamust och nu också nyheten MUSTLY. Vi är övertygade om att detta är rätt steg att ta för Kullamusts fortsatta expansion samtidigt som vi kommer att lansera Mustly brett under 2023. I och med samarbetet med Haugen-Gruppen, en aktör med gott renommé inom hela norden, får vi en partner med rikstäckande bearbetning i alla kanaler, Retail, Food Service, Servicehandel och Hard Discount som kan ta vårt sortiment till nästa nivå”, säger VD för Kullabygdens Musteri AB, Peter Carlsson.

Haugen-Gruppen AB Sverige tar över distributionen från januari 2023.

Om Haugen-Gruppen

“Ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken. Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. Vi strävar efter marknadsledarskap i samtliga kategorier vi är verksamma inom.

Haugen-Gruppens egna lager ligger strax norr om Norrköping och kommersiellt kontor finns i Solna.

Den huvudsakliga verksamheten består i att marknadsföra och sälja internationella livsmedel på den svenska dagligvarumarknaden. Bearbetning sker med våra två rikstäckande säljkårer. Försäljning sker främst via ICA, Coop, Axfood och Bergendahl samt via de olika restauranggrossisterna

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.