Fredrik Schelin, Tina Nordström och Benny Cederberg bjuder till bords med mat och champagne i Spritfabriken

Den 25-26 augusti öppnar kocken och programledaren Tina Nordström för första gången upp sin matstudio ”Spritan” i Ödåkra utanför Helsingborg. Då bjuder hon, kocken Benny Cederberg och champagneexperten Fredrik Schelin in till en unik middag med tillhörande champagne och andra bubblor där det bjuds på inspiration, kunskap och en härlig smakfest.

Spritan är smeknamnet på den gamla Spritfabriken som drivs av Tina Nordström och hennes kollega tillika kocken Benny Cederberg. Tillsammans denna helg lagar de mat och Fredrik Schelin tar rodret och häller upp hantverksmässiga drycker i glaset.

– Jag kommer att bjuda på champagne i sju serveringar. Champagne passar till all mat bara man väljer rätt sorts champagne, och det tänkte jag bevisa på plats, och som alla vet så kräver färdighet sin övning och det kommer vi öva på ihop, säger Fredrik Schelin. Jag ska även försöka räta ut alla bubbliga frågetecken och förhoppningsvis bjuda på några oväntade smakkombinationer och matchningar man inte annars tänker på.

Två unika tillfällen kommer att erbjudas. En middagssittning och en långlunch. 

– Varje sittning startar med en Aperó, dvs en fördrink med tilltugg. Sen fortsätter det med en hel drös av goda rätter som jag och Benny levererar på vårt vis och givetvis med råvaror som är som allra bäst just då, säger Tina Nordström.

Det hela rundas av med en boksignering av Tina och Fredrik.

Tina Nordströms senaste bok heter Käka gott månad för månad och Fredrik Schelins senaste bok heter Champagne och andra bubblor.

Platserna är begränsade (20 st per dag). För att boka och ta del av mer information, läs mer här.

Fredag 25 augusti / Middag
17.30 Dörrarna öppnas för Aperó i köket
18.30 Middag och bubbel
21.30 Signering och ”hejdå-kram”

Lördag 26 augusti / Långlunch
13.00 Dörrarna öppnas för Aperó i köket
14.00 Lunch och bubbel
17.30 Signering och ”hejdå-kram”

Pris: 3595:- per person 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.