Copine bjuder in champagnehuset Charles Heidsieck till ett exklusivt gästspel

Middagen består av fem serveringar
Den 14 oktober tar det franska champagnehuset Charles Heidsieck plats på restaurang Copine i Stockholm. Under kvällen guidar exportchef Maxime Watelet gästerna genom husets champagner i samspel med en meny skapad av Copines kök.

 

Middagen består av fem serveringar där varje rätt matchats med champagner från huset, från friska Blanc de Blanc till den smått legendariska Blanc de Millénaires. Watelet berättar dessutom om champagnehusets historia och om de olika årgångarna som serveras.

 

”Det blir en kväll med smakmöten på hög nivå, berättelser från Maxime Watelet om champagnehuset och möjlighet att uppleva flera årgångar sida vid sida”, säger Jonathan Mattsson, Copines Front of House Manager & Wine Director.

 

Priset för middagen inklusive champagneparningar är 1995 kronor per person.
Antalet platser är begränsat.

 

 

Menyn:
Snacks
Majsbröd & saltat smör
Rösti med taleggio & tryffel
NV Charles Heidsieck Blanc de Blanc

 

Förrätt
Kalixlöjromstartlet på dinkel, sveciakräm, lökmousse & brynt smör
NV Charles Heidsieck Brut

 

Varmrätt
Piggvar, beurre blanc, kungsmussling & hasselnöt
2013 Charles Heidsieck Brut Millésime
2018 Charles Heidsieck Brut Millésime

 

Ost
Comté, lagrad 36 månader, kanderade nötter
2014 Charles Heidsieck Blanc de Millénaires

 

OM COPINE
Copine är en medelhavsinspirerad restaurang på Kommendörsgatan 23 i Stockholm,
driven av Jim Hammargren, Jacob Nermark och Jonathan Mattsson. Den 14 oktober
bjuder de in Charles Heidsieck på ett gästspel, där Copines gastronomi samspelar
med champagnehusets drycker.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.