Annons
Annons

Lyxig start på dagen med Sparkling Breakfast på Grand Hôtel

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I morgon, den 17 april, lanserar Grand Hôtel Stockholm en exklusiv nyhet på frukostmenyn – Sparkling Breakfast. En lyxig frukost för finsmakaren som vill starta dagen på ett storslaget sätt med en traditionell Ägg Benedict ackompanjerat av Grand Hôtels nya huschampagne Ruinart ”R” Brut.

Nu lanserar Grand Hôtel Stockholm Sparkling Breakfast på menyn och är en få som får servera ett glas champagne redan till frukost. Tillsammans med kökets klassiska Ägg Benedict skapas den bästa förutsättningen för en lyxig start på dagen. Grand Hôtels Sparkling Breakfast finns att avnjutas i Cadierbarens grandiosa miljö och kan även beställas via roomservice. Sparkling Breakfast serveras dagligen mellan 08.00-11.00. Priset är 395 kronor.

– Vi är väldigt glada över att få erbjuda gäster och besökare en internationell upplevelse med Sparkling Breakfast på menyn. Ruinart ”R” Brut är en förstklassig champagne som tillsammans med vår klassiska Ägg Benedict sätter en guldkant på dagen

Grand Hôtels källarmästare Karl Persson. Tweet

Världens äldsta champagnehus, Ruinart, och Grand Hôtel Stockholm inledde vid årsskiftet ett långsiktigt samarbete och Ruinart ”R” Brut är hotellets nya huschampagne, som är perfekt balanserad och ger uttrycket för Ruinart. Den är fräsch och fruktig med smakfulla aromer av päron, hasselnöt och mandel. Ruinart ”R” Brut består av Pinot Noir (57%), Chardonnay (40%) och Menuier (3%).

– Det är fantastiskt roligt att vår champagne är så uppskattad av hotellets gäster och besökare, och att de nu inte behöver vänta till efter klockan 11.00 för att njuta av ett glas Ruinart. Jag tror att Sparkling Breakfast kommer bli ett mycket uppskattat tillskott på menyn

Jennifer Bonde, Brand Manager Ruinart Sverige. Tweet

Om Ruinart
Ruinart har i snart 300 år levererat förstklassig champagne världen över, champagnehuset grundades 1729 och är världens äldsta specialiserade champagnetillverkare. Nicolas Irénée Ruinart, brorson till den samtida benediktinermunken Dom Ruinart, grundade champagnehuset Ruinart i Epernay i Frankrike den 1 september 1729, och den första champagnen på chardonnaydruvor lanserades 1730. Vid Nicolas bortgång 1735 tog sonen Claude Ruinart över verksamheten och köpte de enorma kalkstenstunnlarna utanför Reims, som byggdes av Romarrikets invånare, 38 meter under staden. Idag är dessa tunnlar upptagna på UNESCOs världsarvslista. Sedan dess har Ruinart lagrat sina champagner i dessa tunnelgångar där förhållandena är perfekta med en konstant temperatur, luftfuktighet och vibrationsfri omgivning, vilket är en av framgångarna till exceptionell champagne.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.