WEBB-TV: Lotta Florin om Buustamons Fjällgård

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Det här är Åreskutans högst belägna hotell, mitt ibland pisterna, i genuin och charmig miljö ovan Åre by.

Vid Buustamon finns en fantastisk natur och en mängd aktiviteter. Köket brinner för god kvalitet med råvaror, som man gärna finner naturligt i Jämtland och tillagade från hjärtat. Menyerna är inspirerade av olika bergsområden över hela världen. Till maten finns ett generöst utbud av viner och andra ädla drycker. Inte minst de som man själv tillverkat i det egna helt lagliga Bränneriet. Njut allt i stämningsfull miljö i restaurangen, kanske framför brasan eller på vårkanten utomhus på solaltanen och unna er skidåkning med guldkant! Höst och sommar innebär underbara naturmöten med färger och dofter. Xperhotelsandtable har fått en pratstund med Lotta som berättar mer om anläggningen

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.