Pontus Frithiof har nyligen öppnat sin senaste satsning, Fabriken by Pontus Frithiof, i hjärtat av Nacka Strand. Det är en restaurang och mötesplats som har inspirerats av de historiska fabrikslokalernas industriella charm och elegans. Xperhotelsandtable.se har självklart tagit sig dit för att upptäcka och uppleva den kulinariska upplevelsen och den speciella atmosfären.
När man kliver in i Fabriken möts man av en dynamisk energi och ett starkt fokus på hållbarhet. Menyn här flörtar med den amerikanska västkusten och bjuder på både lättare och mer mättande rätter, men framför allt på en smakupplevelse som också är estetiskt tilltalande.
Allt från den vällagade frukosten, den popularaafter work-menyn, till det färska bageriet och den omfattande cateringen – Fabriken by Pontus Frithiof erbjuder något för alla smaker och tillfällen.
Restaurangen har skapats med ambitionen att vara en dynamisk mötesplats där gästerna kan njuta av en unik miljö präglad av industriell charm och hållbarhetstänk. Genom sitt spännande koncept och inspirerande kök lyckas Fabriken attrahera både lokala gäster och besökare utifrån, som vill uppleva något utöver det vanliga.
– Det känns fantastiskt att äntligen få öppna dörrarna till vår nya restaurang och mötesplats. Tillsammans med Whyte Lilja har vi skapat en miljö som speglar vår vision om ett dynamiskt, öppet och levande ställe, där alla kan hitta något gott. Vi ser fram emot att vara en del av Nacka Strands utveckling och erbjuda en plats för sammankomster, allt från affärsmöten till festliga tillställningar – eller kanske bara en god lunch, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.





