Hallå alla män där ute, se hit. Här är verkligen ett utmärkt val för dig som behöver en kick med energi mitt på dagen, eller morgonen. En mycket trevlig liten produkt som vi fått nyss om och vill berätta mera om.

 

 

REFRESHING TONER

Ett ekologiskt uppfriskande ansikts- och rakvatten med grönt te och trollhassel.

 

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om vinet

Här är en produkt som är mycket spännande och fungerar utmärkt. Vi har provat produkten i 1 vecka. Vi har applicerat produkten du vi vill fräscha till oss i ansiktet under dagen. Vi har använda produkten det första på morgonen och det sista på kvällen. Produkten är en uppfriskande ansiktsspray som du kan välja att direkt spraya i ansiktet eller som vi valde att göra. Vi väljer att spraya 1 sprayning i handen sedan massera in med hjälp av handflatorna produkten i ansiktet. Produkten har en frisk och god doft av citron och lämnar ansiktet uppfräschat och återfuktar rejält. Vi noterar att produkten inte lägger sig som ett lager på huden utan tränger in och verkligen arbetar ned på djupet. Vi män i gruppen tycker att produkten är underbar. Vi uppskattar att de är en spray, Lätt att bara spray i ansiktet lite snabbt och ”gunga” Ofta blir man lite torr i botten på skäggväxten och därför tycker vi att sprayen är bra, för den går in och arbetar mellan skäggstråna. En underbar produkt för oss män att ha i bilen, på kontorsbordet redo att fräscha till oss precis när som helst på dagen då energin faller.

Notera att produkten är dryg och du behöver en sprayning för att tänka dit ansikte och få ett bra resultat.

Av 10X tilldelas vinet av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

 

 

refreshing-toner-sweden-eco

Om företaget

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Våra produkter är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produktena effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Alla produkter är 100 % veganska samt godkäna av Djurens Rätt och PETA. Sweden Eco är framtagen av RS Biokosmetik som under 35 år tillverkat naturlig hudvård.

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.