Annons
Annons

Norrmejerier skapar ”sommarfiling”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Fil är en riktigt norrländsk favorit. Vi norrlänningar äter mer fil än genomsnittet i Sverige och ingen tid på året är filen så populär som under sommaren. Lagom till sommarvärmen har Norrmejerier lanserat årets Solskensfiler i två tillfälliga smaker, Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om Äpple/Päron

Denna fil är utmärkt god och bara skriker sommar. Den har höga smak av krispiga och solmogna päron och perfekt sötma från gröna äpplen som har den är friska syran. Denna fil tror vi passar som morgonfil liksom till mellanmålet. Smaken är genuint äkta och trovärdig rakt igenom hela produkten Av 10x tilldelas denna fil av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om Kokos/Passion

Woow vilken fin. Extremet fin syrlighet som kittlar på tungan. Smaken från kokos tillför den där extra känsla av sommar och passionsfrukten är en perfekt kombination för kokossmaken. Denna fil är verkligen spännande och nytänkande och frisk god och med fin sötma Av 10x tilldelas denna fil av Xperhotelsandtables testgrupp 10Xs

Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 446 lokala bönder varav 372 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter cirka 550 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.