Xperhotelsandtable rekommenderar:
Visst har man hört Steffo känd från TV4 hyllat just godiset skumbananer. Det är inte så konstigt tycker vi på Xperhotelsandtable. Skumbananer är otroligt gott. Men det är skillnad precis som Steffo säger, på skumbananer och skumbananer….
Därför vill vi på Xperhotelsandtable presentera två varianter av skumbananer som vi fastnat för.
Se ovan bilder, Originalet är ju toppen, Men vill man ha det där lilla extra och kanske lite lyx. Jag då kör man skumbananer doppade i choklad. Ja ni vet, det bästa av två världar. Skumbananer + choklad, Wow vilken kombination
Solklar 10X av 10X från Xperhotelsandtable
Testa en nyhet som är läcker god färgsprakande
Vi vill tipsa också om denna nyhet från Aroma Godisfabriken Detta är en nyhet som är jättefin och jättegod. Chokladen är i perfekt balans. Vi upplever den som söt och len i sin framtoning.
Vi tycker det är fyndigt då man valt att bäddat in chokladlinserna i chokladen. Godisbitarna blir en läckerhet för ögat. Strukturen blir enastående trevlig också på upplevelsen i munnen
Vi har gjort godis sedan 1921. Gottfrid Eklund hette mannen som tillsammans med Max Forslund började göra kola i ett kök i Vasastan. De gjorde allt för hand och sålde till mindre butiker i Stockholm och så tog företaget fart. Med snart 95 år i branschen är företaget fortfarande svenskägt och vi har kvar vår produktion i Stockholm, vilket gör oss till ett av få konfektyrföretag som fortfarande producerar i Sverige. Det är vi riktigt stolta över!







