Fruktiga och heta godisnyheter till sommaren

Några av Fazers mest älskade godissorter lanseras nu i nya somriga smakversioner. Perfekt att mixa och matcha efter eget tycke och smak. Nyheterna består bland annat av Tutti Frutti Mixed Fruits i kokos, ananas, hallon och vanilj, Dumle Summer Mix i banan, hallon och vanilj, Karl Fazer Dumle Jordgubb och Tyrkisk Peber i het chili. Godissmakerna finns i butik från och med vecka 19. 

Tutti Frutti Mixed Fruits  
Tutti Frutti Mixed Fruits är en limiterad upplaga på tillfälligt besök. Godispåsen består av fyra goda smaker – ananas, kokos, hallon och vanilj. Njut av en smak i taget eller kombinera några av dem för att få fram flera olika somriga smakkombinationer. Tutti Frutti Mixed Fruits är gelatinfria, veganska och gjorda med naturliga färg- och smakämnen. Kommer i två storlekar: 160 gram och lösvikt.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord:  En mycket god påse med fruktiga godisar i härliga somriga smaker. Påsen får en rejält touch av sommar då man valt att addera in godisar med tydlig kokos och ananassmaker. Detta är en påse du njuter prefekt vid stranden eller på semesterresan i bilen.

Tyrkisk Peber Chili Pebers  
Tyrkisk Peber eller Turkisk peppar som många också säger, är en salt lakritsklassiker sedan lanseringen 1977. Tyrkisk Peber Chili Pebers är mjuka chiliformade gelégodisar som kommer i tre olika smaker alla med chili-hetta. Gul – Ingefära, Lime och Chili. Orange – Melon & Chili. Röd – Jordgubb & Salmiakki & Chili. Perfekt påse för den som tycker om lite sting i smaken. Kommer i tre storlekar: 120 gram, 150 gram och lösvikt. 

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord:  Briljant att man gjort Turkisk peppar fast i fruktiga godisar men med lite sting. Vi älskar påsen och tycker verkligen att detta är en påse som du bör testa om du gillar originalet av Turkisk peppar!

Tutti Frutti Flower Power  
Tutti Frutti Flower Power, är en härlig blandning av somriga fruktgodisar och klassiska Avec chokladrageer. Godispåsen innehåller sex goda fruktsmaker: jordgubb & fläderblom, apelsinblom & persika, äpple, plommon, päron och rabarber. Tutti Frutti Flower Power är gelatinfria, veganska och gjorda med naturliga färg- och smakämnen. Kommer i två storlekar: 120 gram och 325 gram.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: Detta är också en påse som skriker sommar gällande dess smaker. Vår favorit i påse blir jordgubbe & fläderblomma. Påsen blir ett självklart val i picknick-påsen och såklart, på badstranden!

Karl Fazer Dumle Jordgubb 
En älskad chokladklassiker som har fått sin unikt fylliga smak av noggrant utvalda råvaror alltsedan 1922. Sammetslen mjölkchoklad tillverkad av färsk mjölk har nu fått sällskap av härliga Dumle-kolabitar med smak av jordgubb. Kommer i begränsad upplaga. Perfekt att dela chokladkakan med vänner eller unna dig själv en stunds njutning.  All choklad från Fazer tillverkas av ansvarsfullt producerad kakao. 
 

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: Oj! Fazer i grunden som original är en otroligt trevlig och god godis. När man nu adderat till lite små bitar av Dumle med smak av jordgubbe lyfter godisen lite extra. Detta är en godis som vi upplever söt och god. Godisen platsar på sommarkvällar i bersån och godiset du gärna njuter på midsommaraftonen efter tårtan!

Dumle Summer Mix  
Sommarens gladaste smaköverraskning – Dumle Summer Mix.  Somrig dumlekola täckt med sammetslen mjölkchoklad finns nu som en mixpåse av smakerna banan, hallon, och vanilj. Dela glädjen – påsen räcker även till vänner och familj.  

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: Dumle är alltid gott. Vi funderar på om det finns någon smak som inte passar ihop med Dumle? Det vi nu vet är att Dumle med smakerna av, banan, hallon och vanilj. Ja den är magiskt god och blir en favorit för oss i testgruppen. Påsen är ett måste i godisskålen på midsommarafton och alla andra härliga sommarfester. Varför inte på ett bröllop? Dumle passar utmärkt även i bakverk och desserter……. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.