AKTUELLA TEMAN 

Gott på julbordet 2023

Nu fylls hyllorna med massa härliga juliga produkter. Här kommer Xperhotelsandtable.se´s tips som du kan låta dig inspireras av i julhandeln.

Bag in Box-viner för helgen

Massor av härliga boxviner att läsa och titta närmare på för dig som önskar mycket av det goda.

Ekologiskt

Ekologiskt och klimatsmart är något som många olika leverantörer satsar på och här kommer ett urval av produkter och drycker som har en ekologisk touch

Kommande teman 

Juliga nyheter från Leksands Knäcke

TESTAT: Fräsch, syrlig blodapelsinfyllning omsluten av den lenaste och finaste mjölkchoklad

Klassiska skumtomtar - Nu börjar julen...

Roseviner

Kaffe

Snaps

Påskviner

Sommarspecial

Grillviner

Bröllop

Midsommardrycker

Cognacspecial

Ölspecial

Hudvård

Halloween

Arkiverade teman 

Gott på julbordet 2022

Nu fylls hyllorna med massa härliga juliga produkter. Här kommer Xperhotelsandtable.se´s tips som du kan låta dig inspireras av i julhandeln.

Gott på julbordet 2021

Julen är på ingång. Här kommer massor med tips på mat och dryck som platsar utmärkt på ditt julbord. Smaklig spis, och låt dig inspireras till en härlig jul med god mat och tända ljus ......GOD JUL....

Midsommar 2021

Här kommer Xperhotelsandtable absolut varmaste rekommendationer på mat och dryck för midsommaren 2021. Låt ditt bord dukas!

Julen 2020

Bästa tipsen för en lyckad jul 2020. Juliga och inspirerande produkter, mat & dryck och annat juligt!

Påsktema

Hur målar du dina ägg i år? Och vad ska egentligen vara på ett påskbord? Här kommer några idéer och tips som vi tycker är trevligt att förgylla årets påskbord med i år.

Alla hjärtans dag

Den mest kärleksfyllda dagen, 14 februari. Här följer några tips att handla hem till dig själv. din kära eller till någon du vill visa lite uppskattning. För vem gillar inte blommor, vin choklad och presenter...

Årets Julkalender

Ta reda på vad som döljer sig bakom dagens lucka i årets julkalender!

Till Långkok

Hösten närmar sig med stormsteg och vad är mysigare än att göra ett långkok och njuta med ett gott vin. Här kommer några förslag på passande viner till mustiga långkok.

Julklappstips

Snart stundar juletider och julafton. Vi har spanat efter riktigt bra produkter som vi skulle vilja rekommendera dig att ge bort i julklapp. Här finner du både det hård och mjuka julklapparna. Lycka till med just din julshopping!

Whiskeyspecial

Kräftskivan

Sensommaren är här och det är också härliga sommarkvällar men kräftor och gott i glaset. Vi har samlat några tips vi definitivt tycker passar till skaldjuren.

Gott till jul och nyår

Nu behöver du inte oroa dig över vad du ska lägga för läckerheter på jul och nyårsbordet. Här har vi samlat de absolut bästa grejerna som du kan tänka dig. Låt dig inspireras. Varsågod...smaklig spis..och God Jul och Gott nytt år

Annons
AnnonsAnnons

Fler sektioner 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.