Annons
Annons

Inspirerande Teman

Rätt sak till rätt tillfälle på en och samma plats

AKTUELLA TEMAN 

Julen 2020

Bästa tipsen för en lyckad jul 2020. Juliga och inspirerande produkter, mat & dryck och annat juligt!

Ekologiskt

Ekologiskt och klimatsmart är något som många olika leverantörer satsar på och här kommer ett urval av produkter och drycker som har en ekologisk touch

Bag in Box-viner för helgen

Massor av härliga boxviner att läsa och titta närmare på för dig som önskar mycket av det goda.

Kommande teman 

Ny årgång och ny design – WG Grüner Veltliner Organic

​Leif Mannerström lanserar nytt rött kvalitetsvin

Äntligen - Ekologisk ättika

Claude Val ett snyggt ekoval mot sommaren

Nu släpps CHILL OUT Rosso – ett nytt italienskt kvalitetsvin

CHILL OUT Rosso

Sydafrikansk nyhet! Welmoed Shiraz Pinotage

Roseviner

Kaffe

Snaps

Påskviner

Sommarspecial

Grillviner

Bröllop

Midsommardrycker

Cognacspecial

Whiskeyspecial

Ölspecial

Hudvård

Halloween

Arkiverade teman 

Påsktema

Hur målar du dina ägg i år? Och vad ska egentligen vara på ett påskbord? Här kommer några idéer och tips som vi tycker är trevligt att förgylla årets påskbord med i år.

Alla hjärtans dag

Den mest kärleksfyllda dagen, 14 februari. Här följer några tips att handla hem till dig själv. din kära eller till någon du vill visa lite uppskattning. För vem gillar inte blommor, vin choklad och presenter...

Årets Julkalender

Ta reda på vad som döljer sig bakom dagens lucka i årets julkalender!

Till Långkok

Hösten närmar sig med stormsteg och vad är mysigare än att göra ett långkok och njuta med ett gott vin. Här kommer några förslag på passande viner till mustiga långkok.

Julklappstips

Snart stundar juletider och julafton. Vi har spanat efter riktigt bra produkter som vi skulle vilja rekommendera dig att ge bort i julklapp. Här finner du både det hård och mjuka julklapparna. Lycka till med just din julshopping!

Kräftskivan

Sensommaren är här och det är också härliga sommarkvällar men kräftor och gott i glaset. Vi har samlat några tips vi definitivt tycker passar till skaldjuren.

Gott till jul och nyår

Nu behöver du inte oroa dig över vad du ska lägga för läckerheter på jul och nyårsbordet. Här har vi samlat de absolut bästa grejerna som du kan tänka dig. Låt dig inspireras. Varsågod...smaklig spis..och God Jul och Gott nytt år

Kändisviner

Låt oss presentera några kändisviner som är poppis. Vad sägs om att bjuda på en Ernst till middagen vid nästa bjudning. Eller kanske du hellre välkomnar med en flaska av Charlotte Perelli.

Annons
AnnonsAnnonsAnnonsAnnonsAnnonsAnnons

Fler sektioner 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.