Våren 2023 får MON|SUN’s ansiktsvård nytt tillskott i form av en ny ansiktskräm, 24/7 All Around Cream. Fullmatad med återfuktande ceramider och mjukgörande Vitamin E är den anpassad för det skandinaviska klimatet. Tillsammans med omega 3 & 6, sheasmör och glycerin får du en återfuktad och fyllig hud. Krämen har en behagligt mjuk och len konsistens och med sina vårdande egenskaper passar den lika bra som dag- och nattkräm. Liksom MON|SUN’s övriga sortiment är produkten tillverkad i Sverige och vegansk.

MON|SUN 24/7 All Around Cream
En rik och närande ansiktskräm laddad med mjukgörande sheasmör och vitamin E. Omega 3 & 6 hjälper till att skydda och stärka hudbarriären medan ceramider och glycerin ger din hud återfuktning och fyllighet. En boost av fukt som passar lika bra på dagen som på natten. Passar en normal till torr hudtyp.

Kombinera gärna krämen med MON|SUN’s övriga sortiment för en fulländad hudvårdsrutin – eller använd 24/7 All Around Cream separat för en ”skin minimalistic”-rutin.

Applicera dagligen på rengjort ansikte. För optimal absorbering, applicera och massera försiktigt i cirkulära rörelser.

Pris: 279 SEK, 50 ml.

Nyheten finns tillgänglig från vecka 10 och kommer att säljas exklusivt hos KICKS online och i butik.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.