DermInfusions™ Plump + Repair Lip Treatment

Dr Dennis Gross nya DermInfusions™ Plump + Repair Lip Treatment, ett unikt och innovativt komplement eller alternativ till lipfillers som ger läpparna omedelbar volym och fyllighet med tredimensionell effekt samtidigt som det reparerar och återställer torr och narig hud. Denna kraftfulla Lip Treatment plumpar upp och förstärker även läppkonturerna samt läpparnas naturliga färg.
 
DermInfusions™ Plump + Repair Lip Treatment är den tredje produkten som släpps i dr Gross DermInfusions-serie som bygger på att ge kunder ett komplement eller alternativ till injicerbara behandlingar. Efter lanseringen av DermInfusions Fill + Repair Serum och Lift + Repair Eye Mask är vi många som väntat på denna läpprodukt. Den har en revolutionerande formula med olika storlekar av hyaluronsyra och peptider som ger omedelbar och långsiktigt ökad läppvolym, maximal återfuktning från djupet av huden samt jämnare struktur. Bisabolol, Ectoin, Centella Asiatica och Trehalose verkar från insidan och ut för att läka, förebygga torrhet och reparera spruckna läppar. Läppserumet ger mjukhet, förbättrad cellstruktur och stimulering av fibroblasterna som ger ökad produktion av kollagen och hyaluronsyra. Serumet har antioxidativa egenskaper samt kraftfulla och lugnande ingredienser som hjälper till att stärka, reparera och skydda läpparna mot yttre påfrestningar.
 
Nyckelfördelar:
• Omedelbar och långsiktig volym till dina läppar
• Maximal inre återfuktning i läpparna för spänstigare och fylligare läppar
• Ger förbättrad stuns och ökad densitet
• Motverkar och reparerar torra, nariga läppar
• Ger mjukhet och förbättrad cellstruktur
• Antioxidativa egenskaper som skyddar läpparna mot yttre påfrestning
Nyckelingredienser:
• 4 MOLEKYLVIKTER AV HYALURONSYRA – Plumpar, ger volym och återfuktar
• TRIPEPTIDE BLEND – Plumpar och ger spänst
• TREHALOSE ECTOIN BISABOLOL CENTELLA ASIATICA – Reparerar och återfuktar
 
BEVISADE RESULTAT
100% visade förbättring i läppfärg, kontur och definition
100% visade fylligare läppar
100% upplevde mer återfuktade läppar
96% såg förbättring av spruckna läppar
Användning: Tryck försiktigt på den nedre delen av applikatorn för att få önskad mängd och applicera direkt på läpparna med applikatorn. Börja på den fylligaste delen av dina läppar och håll dig innanför den naturliga läppkanten (appliceras ej på huden). Kan appliceras på bara läppar eller över läppfärg. Applicera efter behov under dagen. Det är vanligt att känna ett litet pirr vid första appliceringen.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.