Prisbelönt stjärna tar över Malmös mysigaste hotell

Det blir Sophie Ahlin som tar över som ny VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Temperance på Engelbrektsgatan i centrala Malmö. Med sig i bagaget har hon ett flertal utmärkelser och vinster i service och som ledare.

Under mottot “allt går att lösa” har Sophie Ahlin målinriktat byggt kunskap och erfarenheter om hotellverksamhet, gästservice och ledarskap. Nu tar hon ytterligare ett steg i karriären och blir VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Temperance i Malmö.

– Vi strävar alltid efter att hitta rätt person till rätt utmaning. Med Sophie i ledningen för Temperance får vi inte bara en väldigt dedikerad ledare som genom glada och nöjda medarbetare ger hotellgästerna bra gästuppleveser utan också en person som har målet att öka antalet besökare till Malmö. Det här är en rekrytering jag är väldigt glada över och är säker på att hotellet kommer att fortsätta utvecklas de kommande åren, säger Clarion Collections svenske driftsdirektör Richard Svartvik.

Sophie Ahlin kommer närmast från rollen som Front Office Manager på hotellet vilket gör att hon redan känner medarbetarna, hotellet och stamgästerna.

– Det känns både utmanande och tryggt att ta detta steg. Jag har sedan 2016 lärt känna både hotellet och människorna och lagt all min tid på att tillsammans med dom skapa bra upplevelser oavsett ifall man jobbar på hotellet eller är gäst. Nu ska vi ta nästa steg och utveckla verksamheten vidare och det är en utmaning som jag längtar efter att få ta tag i, säger Clarion Collection Hotel Temperance nya VD och hotelldirektör Sophie Ahlin.

Sophie har innan sin anställning studerar organisation & ledarskap samt turism och språk. Hon har också vunnit ett flertal utmärkelser inom Nordic Choice Hotels som Service Hero of the year, department manager of the year och inte minst tillhört Nordic Choice Hotels exklusiva talangpool.

Sophie Ahlin tillträdde sin nya befattning den 15 september.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.