Ny nordisk servicechef på Bertazzoni

Stefan Träff har den 1 september 2022 anställts som Nordic Service Manager på Bertazzoni Skandinavien AB.

Stefan Träff kommer senast från Ninolab, en av Sveriges ledande leverantörer av produkter till laboratoriebranschen, och har med drygt 20 år inom servicesektorn för vitvaror en både lång och bred erfarenhet.

På fritiden ägnar sig Stefan gärna åt skidåkning och fotboll, och han är fotbollstränare i Vaksala SK F15 (07), där hans dotter spelar.

– Bertazzoni har de senaste åren breddat sin produktportfölj, vilket innebär nya krav när det gäller service. Vi utvecklar nu vår strategi inom service, och det innebär att vår servicechef framöver inte enbart kommer arbeta administrativt utan även en del som tekniker på fältet, och det känns som att vi med Stefan i denna nya roll har träffat helt rätt, säger Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.