Löfbergs Sverigechef ny ordförande i Svenska Kaffeföreningen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Fredrik Nilsson, Sverigechef på Löfbergs, har valts till ny ordförande i Svenska Kaffeföreningen, en av Livsmedelsföretagens delbranschföreningar. Föreningen hanterar branschgemensamma och konkurrensneutrala frågor som berör svenska kaffeföretag.

– Kaffe betyder väldigt mycket för väldigt många i Sverige som är ett av världens mest kaffetörstiga länder. Att vi har en fungerande medlemsföreningen som samlar och företräder branschen är viktigt eftersom det skapar bättre förutsättningar för kafferosterier runtom i Sverige, säger Fredrik Nilsson.

Sara Sundqvist är generalsekreterare i föreningen vars styrelse nu består av: Fredrik Nilsson (Löfbergs), Jonas Holfve (Nestlé/Zoégas), Fredrik Mossberg (JDE/Gevalia), Fredrik Nilsson (Löfbergs), Anders Nordquist (Arvid Nordquist), Ulf Lindvall (Lindvalls) och Mats Nilsson (Kahls kaffe).

Svenska Kaffeföreningen täcker 95 procent av den svenska kaffemarknaden, och är som del av European Coffee Federation även med och påverkar kaffeindustrin på europeisk nivå.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.