Emelie Hansson – ny hållbarhetschef hos Martin & Servera

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Emelie Hansson blir ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen. Rollen är central för koncernens strategiskt viktiga hållbarhetsarbete. I rollen ingår också ett övergripande ansvar för bolagens efterlevnad av certifieringar och lagkrav inom hållbarhet och kvalitet.

Emelie kommer närmast från rollen som senior hållbarhetsledare och strateg för ICA Gruppen och har tidigare haft liknande roller hos både Coop och Lidl.

– Jag ser verkligen fram emot att få utveckla och driva hållbarhetsarbetet tillsammans med hela organisationen. I grunden finns mitt stora intresse och min erfarenhet av att arbeta med livsmedelskedjans hållbarhetsfrågor. Martin & Servera har ett stort engagemang för de här frågorna och det ska bli roligt att få fortsätta det fina arbete som redan görs  – hela vägen genom värdekedjan, från producent till kund, säger Emelie.

Emelie Hansson tillträder tjänsten i augusti 2022.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.