Clarion Hotel fortsätter expansionen i Göteborg och välkomnar tillbaka säljproffset Sam Sultanovic för ny spännande roll

Sam Sultanovic förstärker säljorganisationen inom Nordic Choice Hotels i Göteborg som Sales Director Pre-opening för Clarion Hotel Draken och Clarion Hotel Karlatornet. Tillsammans med teamet på plats är ambitionen att sätta dessa två fantastiska landmärken på Göteborgskartan.

  • Vi är glada och stolta över att presentera att Sam Sultanovic ansluter sig till vår säljorganisation. Sam har gedigen erfarenhet inom besöksnäringen såväl lokalt som internationellt och har även ett utmärkt affärsmannaskap och är en hotelier av rang. Han var dessutom med på resan att sätta Clarion Hotel Post och Avalon på kartan när det begav sig. Med Sam får vi ytterligare en fartfylld karismatisk förebild in i teamet som är omtyckt av både kollegor och kunder, säger Miri Sumiq, Driftsdirektör Clarion Hotel.

Med lång och gedigen erfarenhet inom besöksnäringen har Sam flera ledande befattningar inom försäljning i bagaget. Närmast från Svenska Mässan Gothia Towers där han har haft flera roller inom försäljning.

  • Jag ser fram emot att komma tillbaka till det taggade teamet på Nordic Choice Hotels, vilken ynnest att få vara med och bidra till att fylla nya mötesplatser med förväntansfulla gäster, tänk att få vara med om att sätta fler underbara silhuetter på Göteborgs stadsbild, vilken dröm! Draken och Karlatornet kommer att sjuda av liv och rörelse och vara platser för glädje för så många. Vilka härliga upplevelser som vänta våra gäster. Jag har haft 8 fina och utvecklande år på Gothia Towers med många kompetenta kollegor och ledare, som jag kommer att sakna såklart! Säger Sam Sultanovic, Sales Director pre-opening, Clarion Hotel Draken och Clarion Hotel Karlatornet.

Göteborgs hotellnäring är inne i en otroligt expansiv fas med flera stora hotellöppningar inom de kommande åren. Idag har Nordic Choice Hotels 12 hotell i Göteborg och inom två år öppnar kedjan ytterligare två till, Draken och Karlatornet.

  • Det känns fantastiskt att få ett så starkt tillskott med Sam till vår säljorganisation i Göteborg. Sam med sin breda och långa erfarenhet blir ett otroligt bra komplement till vårt team i Göteborg, säger Alice von Geijer Cluster Sales Director Gothenburg, Nordic Choice Hotels.

Sam tillträder sin tjänst 1 november 2022

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.