Anna Käll ny hotelldirektör på Grand Hotel och Hotel Lundia

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Grand Hotel i Lund och Hotel Lundia stärker företagsledningen genom att ta in Anna Käll som hotelldirektör. Maria Paulsson fortsätter som VD för familjeföretaget, med fokus på strategiska framtidsfrågor.

Anna har gedigen erfarenhet av hotelldrift från Hilton och Marriott som hon basade över i Köpenhamn. Hon kommer senast från rollen som chef för shoppingcentret Nova Lund.

Anna Käll – ”Jag ser fram emot att utveckla Grand Hotel och Hotel Lundia. Jag känner ansvar och glädje inför uppgiften att leda dessa anrika familjehotell. Grand är ju Lunds naturliga mötesplats! Jag är starkt förankrad i min hemstad Lund, vilket naturligtvis bidrar till mitt engagemang”.

Maria Paulsson – ”Anna är väl lämpad att driva vårt servicetänk till ännu en nivå. Med Anna på plats som hotelldirektör frigörs min tid så att jag kan ägna mig åt vidareutveckling av både fastigheter och rörelse”.

Anna Käll tillträder som hotelldirektör för Grand Hotel och Hotel Lundia den 22 augusti.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.