Upptäck sommarens godaste nyheter – från Fazer

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lagom till sommaren släpper Fazer ett flertal goda nyheter i butik och firar samtidigt att Tutti Frutti fyller 100 år. I sortimentet av nyheter finner vi Tutti Frutti i nya spännande smakkombinationer, två tillskott till Fazer Mumin-familjen, Fazer Chocolate Wafers samt Froosh Clean Green i större flaska.

– Nu är det inte långt kvar till sommaren och i samband med detta släpper vi ett antal spännande och goda nyheter för alla smakpreferenser. Dessutom fyller folkkära Tutti Frutti 100 år. Tutti Frutti lanserades 1921, då i form av en hård karamell, och har sedan dess produktutvecklats till det stora sortiment vi erbjuder idag. En uppfriskande och fruktig godissort tillverkad med naturliga färg- och smakämnen, fritt från gelatin. Tutti Frutti är en älskad produkt genom generationer – det ska vi såklart fira! Säger Robert Engman, VP, Commercial Fazer Sweden.

Nyheter i butik   

Fazer lanserade de första Fazer Mumin-konfektyrprodukterna redan 1957. Sedan dess har sortimentet växt och blivit favoriter hos många. Nu adderar Fazer två nya produkter. Fazer Moomin Milk Chocolate, en mjölkchokladkaka som passar hela familjen. De säljs i olika omslag med Muminmotiv. Fazer Moomin Lollipop Mix, hjärtformade veganska godisklubbor i tre smaker, hallon, citron och päron. Godisklubban omsluts av sju olika Muminfigurer – hitta din favorit i påsen.

Fazer släpper också två goda nyheter till fikat. Fazer Chocolate Wafer Kina, krispiga wafers fyllda med vanilj och karamell täckta av mjölkchoklad. Och Fazer Chocolate Wafer Marianne, krispiga wafers med Mariannefyllning med smak av mint och täckta av mjölkchoklad.

Tutti Frutti firar 100 år

I år fyller Tutti Frutti 100 år och Fazer firar bland annat genom att släppa en rad spännande nyheter i godishyllan. Tutti Frutti Sunny Fruits, en god blandning av soliga och somriga smaker. Mixen är vegansk och tillverkad med naturliga färg- och smakämnen. Dumle Seasonal Tutti Frutti, den klassiska Dumlekolan med mjölkchokladöverdrag, kommer på tillfälligt besök med smak av Tutti Frutti under våren och sommaren. Liksom hela Fazers chokladsortiment är Dumlekolan tillverkad av 100 % spårbar och ansvarfullt producerad kakao.

Dessutom släpper Fazer tre nyheter i lösgodishyllan som alla är gelatinfria, veganska och tillverkade med naturliga färg- och smakämnen. Tutti Frutti Combos Jordgubb/Banan, stora fluffiga Tutti Frutti skumgodisar med en frisk och fruktig smakkombination av jordgubb och banan. Tutti Frutti Combos Sour, friska och syrliga Tutti Frutti märken i gelé med smak av blodapelsin och cheesecake. Och Tutti Frutti Combos Päron/Melon, stora fluffiga och fruktiga skumgodisar med smak av päron och melon.

Froosh Clean Green – nu i större flaska

Under hösten 2020 lanserade Fazer Froosh Clean Green 250 ml, en funktionell smoothie gjord på 100 % naturliga och växtbaserade ingredienser med en fräsch smak av äpple, kiwi och lime. Froosh Clean Green blev nyligen utsedd av tidningen MåBra som ”Årets MåBra-val 2021 – årets bästa hälsomat”. Nu lanseras Froosh Clean Green även som större flaska om 750 ml, som passar hela familjen.

Samtliga nyheter kommer ut i butik under v.19 2021.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.