Sushi Yama öppnar i Halmstad!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

På torsdag, den 15 juli, blir Halmstad ett med sin första Sushi Yama restaurang mitt i smeten på Storgatan 44. Den havsköna orten brukar locka över 700.000+ turister under sommaren – som främst kommer från hela landet men även från Norge, Tyskland och Danmark.

– Halmstad är en stad i rörelse med havet som granne och här finns det oändligt många naturupplevelser. Vår unika och praktiska takeaway-förpackning, gör att man kan man njuta av sushi varsomhelst. När man inte är på upptäcktsresa kan man slå sig ner på plats i restaurangen i en ombonad miljö, berättar Sumenta Frykgård, Marketing Manager.

 

Närheten till havet och naturen är en gemensam nämnare för Halmstad och Sushi Yama. Resan till att bli Sveriges största sushikedja började med tvillingbröderna Sargon och Ninos George som gjorde dykexpeditioner runtom i Asien. Dem slogs av den slående kvalitetsskillnaden av sushin utomlands jämfört med Sverige och kort därefter introducerades den allra första restaurangen i Stockholm 2008.

– Det känns oerhört roligt att äntligen få öppna vår första restaurang i Halmstad. Läget på Storgatan passar oss utmärkt och på bakgården skapar vi en liten oas där vår mat kan avnjutas i unik miljö. Vi ser fram emot att möta gästerna i Halmstad på torsdag på öppningsfirande, säger Anders Molin, Expansion Manager.

Sushi Yama erbjuder ett brett utbud med sin klassiska sushimeny, Dumplings och Bao Buns. Etableringen kommer att skapa 4-6 arbetstillfällen.

Fakta
Öppning: Torsdag den 15 juli kl.10.00
Öppettider: Alla dagar 11.00-21.00
Adress: Storgatan 44, 302 43 Halmstad

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.