Rebecca & Fiona håller dagsfest på Sankt Jörgen Park

Den 17 augusti 2024 intar DJ-duon Rebecca & Fiona scenen på Sankt Jörgen Park Pool Club. Förbered dig på spektakulär dagsfest med oöverträffad stämning under solens varma strålar.

Sankt Jörgen Park strax utanför centrala Göteborg har blivit en självklar destination under sommaren. Dels för hotellets inspirerande interiör, dels för deras 1000 kvm stora Pool Club som badar i sol under sommarmånaderna. Här kan du spendera dagen i en härlig cabana med en svalkande cocktail i handen, doppa dig i de två uppvärmda utepoolerna och njuta av en långt-från-vardagen-känsla i den lyxiga miljön.

Resorten har finslipat sitt koncept med exklusiva dagsfester under åren med besök från artister som Nause och Jübel. Nu är det dags för ytterligare evenemang där stjärnduon Rebecca & Fiona välkomnas till hotellet.

Denna dynamiska duo, som har varit en självklar del av den svenska och internationella musikscenen sedan 2007 och vunnit dubbla priser på Grammis, kommer att leverera en oförglömlig musikupplevelse vid poolkanten.

– Vi är stolta att få hit Sveriges artistelit för exklusiva och intima spelningar på vår resort. Våra gäster verkar verkligen uppskatta och se fram emot dessa dagsfester. Att få hit Rebecca & Fiona känns magiskt, och denna dag under bar himmel kan inte bli annat än succé, säger Casper Karlsson, säljare på Sankt Jörgen Park.

Ett begränsat antal biljetter finns att köpa på boka.sanktjorgenpark.se.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.