Få världsklass på dina rätter….

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Ambitiösa onlineprojektet Culinary Canvas inleder samarbete med Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS), som är en av världens ledande skolor för den som vill utbilda sig till kock eller konditor.

Culinary Canvas är en plats för kulinarisk kreativitet. Proffs inom mat och dryck från hela världen ges plats för att visa sin hantverksskicklighet.Tanken är att de ska inspirera och väcka lusten att skapa smakfulla anrättningar. Genom praktiska steg-för-steg guider hjälper de dig att komma i mål. Här serveras kreativitet för den kulinariskt törstige!

CAAS rankas som en av de bästa skolorna i sin genre. Från Le Bouveret och Luzern i Schweiz utexamineras morgondagens stjärnkockar och konditorer. Genom en unik kombination av praktiska lektioner och praktik på de bästa restaurangerna formas studenterna och ges enastående karriärmöjligheter.

CAAS och Culinary Canvas avser att samarbeta inom områden som kan skapa ömsesidigt intresse och nytta. Det övergripande målet är att väcka intresse för hantverket, samt erbjuda goda utbildningsmöjligheter och framgång för morgondagens kulinariska hjältar!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.