Annons
Annons

Sparadiset inleder samarbete med Welcome Hotel!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu har Welcome Hotel slagit upp portarna till sin nybyggda spaavdelning där Sparadiset nu får äran att driva behandlingsavdelningen. Från och med 14/2 2019 hittar ni oss i dessa fantastiska lokaler!

Under de senaste åren, under VD Patrick Roos ledning, har Welcome Hotel genomgått en total renovering och uppfräschning med ny lobby, hotellrum, restaurang och nu sist ut var det dags för den befintliga utomhuspoolen att uppgradera sig till ett fullvärdigt spa. Här finns en uppvärmd utomhuspool som håller behagliga 35c, en utomhusbubbelpool och härliga solstolar att njuta av när vädret tillåter. Inomhus finns en ångbastu och en torrbastu, och ett kallbad för den modiga. Det finns även en poolbar i anslutning till utomhuspoolerna.

Sparadiset har fått förtroendet att erbjuda Spa-och massagebehandlingar till denna nysatsning i nyrenoverade behandlingsrum. Sparadiset har drivit spa-anläggningar sedan 2005 och har gedigen erfarenhet av lyxiga miljöer och fantastiska spa-koncept. Sedan tidigare finns Sparadiset med tre anläggningar i Stockholm och en i Malmö och sedan 2017 har Sparadiset även etablerat sig som en framstående operatör för att driva spa-verksamhet i anslutning till hotell med de två anläggningarna på Krusenberg SPA på Krusenberg Herrgård och FågelbroHus SPA på FågelbroHus.

– Det här är en otrolig satsning som Welcome Hotel har gjort och ombyggnationen har blivit så fin! Det ska bli väldigt roligt att erbjuda hotellets gäster lyxiga behandlingar i anslutning till spa-avdelningen, säger Sparadisets ena grundare Alinne Holmström och tillägger; Vi var med på invigningseventet för spa-avdelningen häromveckan och det var väldigt roligt att träffa hotellets gäster och även en del av de närboende som alla var väldigt glada över detta nya tillskott i närmiljön.

På Welcome Hotel kommer Sparadiset att erbjuda massage, ansiktsbehandlingar och självklart Sparadisets egna lyxiga behandlingskoncept med paketbehandlingar och spa-upplevelser utöver det vanliga.

– Det ska bli jättekul att komma igång, säger den andra grundaren Frida Agrell – vi satsar helhjärtat nu på att vara i drift till Alla Hjärtans Dag! 

Vi ser fram emot ett långt och spännande samarbete med Welcome Hotel.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.