Nu öppnar nya Scandic Norrköping City och blir Scandic Strömmen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Scandic Strömmen har det senaste året genomgått en omfattande renovering där ytterligare en huskropp byggts till. 74 nya hotellrum är nu på plats och samtidigt har hotellet nya tillskott i form av nya restaurangen Tegel, ny bar och en ny avkopplande spa-anläggning. 

Spännande aktiviteter ligger i framtiden för nya Scandic Strömmen med after work, lobbyjobbande, staycations och event, allt för att uppfylla både Norrköpingsbornas och inresandes behov och önskningar. Scandic Strömmen blir Norrköpings nya naturliga mötesplats.

När Scandic Norrköping City nu öppnar upp igen byter hotellet namn till Scandic Strömmen och erbjuder ett helt nytt koncept. Utöver de 74 nya hotellrummen som byggts i en ny huskropp, erbjuder även Scandic Strömmen en ny restaurang med bar. Nya restaurang Tegel har öppet kök, 240 sittplatser och erbjuder en smakrik á la carte-meny med sharing-rätter, ett antal rätter som gästerna delar sinsemellan. Det finns även en uteservering med 75 sittplatser där gästerna kan avnjuta läckerheter från både restaurangen och baren. Intill Tegel finns ett större yta för lobbyjobbande, med gratis wifi och laddningsmöjligheter. Nytt för hotellet är även ett modernt spa med bastu, jacuzzi och både inomhus- och utomhuspool. I anslutning ligger även ett gym.

Expansionen och renoveringen av hotellet har skapat en rad nya arbetstillfällen, ungefär 20 nya tjänster har tillsatts.

– Vi är riktigt stolta över förvandlingen av hotellet. Extra roligt att få vara med på den resan i sin hemstad. Även om Norrköping bubblar av nya spännande ställen tycker vi det saknas en naturlig mötesplats i Norrköping som har ett heldagserbjudande, från frukost, lunch, aw, middagar, lobbyjobbande, spa och övernattning. Besöksnäringen i regionen växer och vi möter en helt ny efterfrågan från både inresande och Norrköpingsborna,

Mikael Åhrberg, hotelldirektör, Scandic Strömmen i Norrköping. Tweet

Den nya inredningen har hämtat inspiration från Norrköpings industriella arv med tegel och brons. Arkitekturen tar även avstamp från naturen och färger och materialval går i rött tegel, grå sten, gröna växter samt brons- och läderdetaljer. I och med den nya huskroppen kommer entrén stå vänd mot strömmen. Scandic Strömmen blir nu Norrköpings största hotell med sammanlagt 237 hotellrum.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.