Annons
Annons

Clarion Hotel Sign öppnar podcast-studio

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Clarion Hotel Sign lanserar en egen podcast-studio, The Studio, som blir bokningsbar från och med den 11 mars. I samband med lanseringen ingår hotellet även ett nära samarbete med Acast. Syftet är att skapa kreativa synergier och att erbjuda podd-kreatörer knutna till Acast nya mötesplatser.

Clarion Hotel Sign tar nästa steg i att utveckla en levande och innovativ mötesplats med att lansera en egen podcast-studio i hotellmiljö. Från och med den 11 mars kommer studion vara bokningsbar alla dagar i veckan för den som vill boka en egen podd-session och genom ett nära samarbete med Acast får deras podd-kreatörer nu ytterligare ett podd-space där kreativt content kan skapas.

– I flera år har namnkunniga poddar spelats in på Clarion Hotel Sign och det känns därför oerhört kul att kunna ge dem tillgång till en ordentlig studio för att kunna skapa en kvalitativ upplevelse. Att få göra detta i ett nära samarbete med Acast och deras kreativa poddare känns som en fantastisk matchning, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign. Liksom Acast tror vi på att det är innehåll som lockar gästen eller lyssnaren och tillsammans vill vi skapa en än mer levande mötesplats, mitt i centrala Stockholm.

Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign.

Tweet

Acast som är en världsledande tekniklösning för audio on demand och podcasts har idag över 700 poddar i Sverige och ser ett stort intresse för nya kreatörer att starta podcast. Alla de poddar som är signade hos Acast kommer kunna boka in sig i den nya studion varje måndag-onsdag, året runt. Övriga dagar är The Studio öppen för alla i mån av plats.

– Vi på Acast är väldigt noga med att erbjuda våra podd-skapare det allra bästa, därför är vi extra glada att kunna erbjuda ett utökat podd-space i Stockholm tillsammans med Clarion Hotel Sign, säger Josephine Forssjö, Content Director på Acast. I digitala tider som nu är det viktigare än någonsin att skapa attraktiva och fysiska mötesplatser, därför är vi väldigt glada att Clarion Hotel Sign förstått vikten av att skapa en plats där kreatörer kan ses, umgås och hänga – även utanför Acasts egna kontor. En annan bra fördel är att podd-studion har öppet på kvällar och helger – perfekt för de poddare som inte alltid hinner spela in under kontorstid! Tillgänglighet, häng, flexibilitet – och poddare!, avslutar Josephine Forssjö.

Igår tisdag den 5 mars invigdes The Studio med en live-streamad podd-inspelning av Acasts podcast-duo “Embrace Her” som görs av Ellinor Löfgren och Sanja Tegeltija. Det pratades peppande karriärtips och hur du lyckas i affärslivet. På plats under premiären medverkade även stjärnkocken Marcus Samuelsson som tillsammans med Kitchen & Table Clarion Hotel Sign bjöd på ett härligt Podcast AW-mingel med mat och dryck.

– Det kändes otroligt kul att få inviga The studio med vår podd “Embrace Her”. Vårt mål har alltid varit att inspirera och lyfta våra lyssnare genom att dela med oss av våra erfarenheter inom karriär, business och livet i stort. Vi hoppas att vi bjöd på ett peppande avsnitt från Clarion Hotel Signs helt egen podcast-studio, säger Ellinor Löfgren.

Lyssna på podcasten här.

För mer information och bokning av Signs podcast-studio klicka här

Om Acast:

Acast är en världsledande tekniklösning för audio on demand och podcasts. Det är en gratis teknikplattform som kopplar samman lyssnare, skapare och annonsörer i en fullt integrerad lösning. För tillfället har Acast mer än 120 miljoner lyssningar i månaden från fler än 3,200 shower i hela världen som bland annat Alice & Bianca- Har du sagt A får du säga B, Spår, My Dad Wrote A Porno, Värvet med flera. Företaget grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Stockholm och ytterligare kontor i London, New York, Los Angeles och Sydney.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.