Annons
Annons

Crystal Head lanserar Pride-flaska i begränsad utgåva.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Denna Pride-flaska lyser stolt och ljust för att fira mångfald och jämlikhet. 
Flaskan släpps i en begränsad utgåva och den innehåller den ursprungliga blandningen, destillerad fyra gånger med kanadensisk majs av hög kvalitet. Filtrerade genom Herkimer-diamanter och blandas med renaste vatten från Newfoundlands atlantakust. Den har en silkeslen smak med en viss antyda av sötma och vanilj. Helt fri från tillsatser och tillverkad med stolthet.

Super premium vodka först lanserad 2008. Gjord på Peaches & Cream-majs och renaste vatten från Newfoundlands Atlantkust, destillerad 7 gånger och filtrerad 3 gånger genom kvartskristallsand. Är helt fri från tillsatser.

Doft och smak: Både ren och komplex doft med toner av vanilj. Ren och rund i smaken med sött inslag av vanilj och mineraler. Mjuk och komplex eftersmak.

Crystal Head är den kanadensiska super premium- vodkan i den spektakulära buteljen som på 2010-talet har etablerat sig i den internationella vodkatoppen. En kometkarriär som bygger på ett minutiöst kvalitetsarbe- te och ett annorlunda koncept.

Crystal Head är skapat av Hollywoodstjärnan Dan Aykroyd, i samarbete med världsberömda konstnären John Alexander. De har inspirerats av amerikanska urs- pungsbefolkningars legend om ”de tretton kristalldöd- skallarna” som symboliserar andligt ljus och renhet.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.