Annons
Annons

Bulmers lanserar ny cider med en härligt frisk smak av blodapelsin

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den brittiska ciderproducenten Bulmers lanserar nu en ny cider med en frisk och fruktig smak av blodapelsin – Zesty Blood Orange. Bulmers Zesty Blood Orange finns nu att köpa via Systembolagets beställningssortiment.

Bulmers nya utgåva Zesty Blood Orange har smak av saftig blodapelsin och en perfekt balans mellan sötma och syra. Den karaktäristiska brittiska äppelcidern tillsammans med friska
citrusaromer från blodapelsin ger en härlig eftersmak och har en vacker färg som påminner solnedgången.

– Det känns helt rätt att lansera Bulmers Zesty Blood Orange nu då den passar lika bra på afterski som till vårens och sommarens tillställningar. Den är frisk och läskande och är ett trevligt inslag med låg alkoholhalt till både middagar och fester.

Linda Hellman, marknadschef Heineken/GL Brands. Tweet

Bröderna Fred och Percy Bulmer, som växte upp i Herefordshire i Storbritannien, fick tidigt tipset av sin mor att göra något som aldrig skulle bli omodernt. De följde hennes råd, vilket resulterade i Bulmers Cider som sedermera har gjort storslagen succé. Med sina 130 år är Bulmers världens största och äldsta ciderproducent, vars dryck än idag ger en genuin ciderupplevelse för människor världen över.
Bulmers har över 800 frukträdgårdar och tre miljoner planterade äppelträd, vilka brukar beskrivas som en skog av fruktträd. Äpplena växer fritt och varje år skördas cirka 100 000 ton äpplen som blir till cider. Bulmers Original Cider lanserades för två år sedan och har blivit en storsäljare. Den framställs av gårdens egenodlade äpplen och utmärks av en fruktig smak med tydlig
karaktär. Den nya smaken Bulmers Zesty Blood Orange har den karaktäristiska smaken från äpplen med ett uppfriskande och fruktigt inslag av citrusarom. Smaken av blodapelsin bryter av mot de söta äpplena och skapar den perfekta balansen
mellan sötma och syrlighet. Zesty Blood Orange serveras bäst med is för en fulländad upplevelse.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.