Infrateq Group, en ledande aktör inom projektledning för tekniska lösningar, presenterar stolt sin tjänst TV as a service.

Genom att erbjuda en sömlös och uppgraderad TV-upplevelse för företag med en fast månadsavgift förenklar denna tjänst, målsättningen för många, att hålla sig i framkant av TV-teknologin.

Med specialisering på projektledning för olika tekniska lösningar har Infrateq Group dialoger med företagsägare som strävar efter att förbättra sin tekniska infrastruktur. Dessa diskussioner tar ofta upp budgetbegränsningar då installationer och ny hårdvara vanligtvis innebär en omfattande investering.

Annika Rydström VD på Infrateq Group säger; ”Med insikt om denna utmaning strävade vi efter att erbjuda våra kunder en lösning. Vi erbjuder hela projektet till en fast månadsavgift. TV as a Service är utformat för att underlätta uppgraderingar utan att spräcka budgeten. Dessutom säkerställer det en problemfri TV-upplevelse med inkluderad service.”

Anpassade efter individuella behov inkluderar baspaketet TV-skärm, väggfäste, baspaket TV-kanaler, virtuell huvudcentral genom Ezy Stream, installation, projektledning, service och försäkring.

Från noggrann analys och behovsanpassning till installation och kontinuerlig service, erbjuder vi en sömlös process. Med en dedikerad projektledare tar vi hand om detaljerna, vilket låter dig fokusera på din kärnverksamhet.

Infrateq Group strävar efter att göra TV-as-a-Service till den ultimata lösningen för företag som eftersträvar en bekymmersfri TV-upplevelse.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.