foodora startar fler hybridbutiker

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Q-handelsbolaget har tagit starkt grepp om livsmedelsbranschen på mycket kort tid. Innan året är slut kommer det finnas totalt 25 stycken foodora markets. Imorgon öppnar den elfte butiken som är placerad i Hägersten. Fler butiker öppnas inom kort.

foodoras matbutiker, är en sorts hybridbutik mellan det fysiska och det digitala. foodora kan genom en optimerad process ta en tom lokal och på endast 17 timmar ha en helt fungerande butik. foodoras butiker har tagit emot med öppna armar. Redan efter två veckor slog foodora sina mål med den första butiken som öppnades förra året, samma mönster följer alla de nya butikerna.

Genom att öppna ännu fler butiker som utför snabba hemleveranser av matvaror och dagliga bruksprodukter tar sätter q-handelsbolaget fart på marknaden. Den nya generationen av digitala handel är här för att stanna, q-handeln kommer växa markant över hela landet.

– Som utlovat fortsätter vi vår expansion. Nu öppnar vi vår elfte butik men redan om ett kort tag öppnar vi ännu fler. Vi kommer ha 25 butiker innan året är slut. Vår styrka är vår infrastruktur som är redo och kan implementeras över hela Sverige. Hemleverans av matvaror inom några minuter kommer bli den nya normen och q-handeln är definitivt här för att stanna, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

Om foodora market
Den första foodora markets öppnade i september 2020 i Stockholm. Därefter har etableringen av butikerna gått fort. Butikerna är uppbyggda på ett helt annorlunda sätt är den traditionella butiken. Genom data vet foodora vilka varor som säljs mest och butiken är uppbyggd efter dessa insikter. En plockning av två matkassar tar i genomsnitt endast 3 minuter.

Genom butikerna tar q-handelsbolaget ett starkare grepp kring landets städer, då fler stadskärnor blir tillgängliga för snabb hemleverans till kunder. Foodora markets finns idag i Stockholm (3st), Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Uppsala och Hägersten.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.