Annons
Annons

Bodegas Bagordi, med vin producerat i generationer

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Med spansk tradition, familjefilosofi och ursprunget Rioja som grund har familjen Carcar producerat vin på samma plats under 14 generationer sedan 1723. Familjefilosofin bygger på ett det krävs gedigen kunskap samt hårt arbete för att verkligen bemästra konsten att skapa ett gott vin. Vingården som är placerad vid flodbankarna intill Ebro och Ega, ligger precis mitt emellan städerna Andosilla och San Adrián. Här är klimatet drastiskt med varma torra somrar följt av kalla vintrar. Kyliga, nordliga vindar håller vinrankorna friska, det väldränerade och varierande jordarna ger perfekta förutsättningarna för de ekologiskt odlade druvorna.

Med respekt för naturen odlas endast de inhemska och lokala druvorna Tempranillo, Graciano, Garnacha och Viura. Druvor som plockas och sorteras för hand, för att minimera alla eventuella skador som kan komma att påverka kvaliteten på vinet.

 

Bagordi 
Spanien, Rioja

Ett fruktigt och ungdomligt vin! Tydliga inslag av mörka körsbär, blåbär och skogshallon. Därtill kommer viol, lakrits och färska örter. Vinet har lagrats på rostfria ståltankar, allt för att behålla den fruktiga och fräscha smaken. Passar utmärkt till en värmande spansk köttgryta med chorizo, paprika och tomater

Nr 2155
89 kr

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.