Skäggolja av bästa klass!

Xperhotelsandtable rekommenderar skäggoljan med följande ord: 

Här är en produkt som vi fastnar för direkt. Doften är extremt trevlig, maskulin och känns attraktiv. Konsistensen är lättflytande och när man applicerar oljan i skägget går den smidigt att arbeta in mellan skäggstråna och ner mot huden. Vi upplever att huden liksom skägget får en bra boost. Produkten är mycket mjukgörande och arbetar på djupet upplever vi. 

Vi anser att det räcker att använda produkten på morgonen  för att bibehålla den mjuka sköna känsla i huden under hela dagen. Vi tycker inte att produkten kladdar eller lägger sig som något lager i varken skägget, mellan skäggstråna eller mot  huden. Stort plus för den eleganta doften produkten har. Produkten fungera även utmärkt för dig utan skägg för att vårda huden i ansiktet efter rakning! Och som sagt, mycket trevlig doft som doftar hela dagen och mot natten……….

Xperhotelsandtable tilldelar skäggoljan 10X av 10X

Exklusiv och ekologisk skägg- och ansiktsolja. Gör skägget mjukt och har en vårdande effekt på huden. Innehåller näringsrika och aktiva oljor från vattenmelonkärnor, chia, crambe och argan. Utmärkt som massageolja för ansiktet. Används som komplement till fuktkräm. Oljan är koncentrerat, ett par droppar masseras in på fuktat skägg eller hud. Passar alla hudtyper.

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Våra produkter är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Alla produkter är 100 % veganska samt godkända av Djurens Rätt och PETA. Sweden Eco är framtagen av RS Biokosmetik som under 35 år tillverkat naturlig hudvård.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.