Årets Julkaffe från Löfbergs

Kafferosteriet Löfbergs erbjuder även detta år på ett exklusivt och smakrikt julkaffe. Den här gången handlar det om ett mikro- och mellanrostat kaffe med toner av mandarin, gjort på noga utvalda bönor från kooperativet COPASV i Minas Gerais, Brasilien. Säljs på Löfbergs Rosteri & Kaffebar i Karlstad, och finns i begränsad upplaga – så först till kaffekvarn!

Xperhotelsandtable rekommenderar kaffet med följande ord: 

Ett kaffe som genomgående har ett mycket fruktigt uttryck. Här höjden bjuder kaffet på tydligen smak av mandarin. Smaken bottnar i en välbalanserad mörkrostat kaffe. Avslutet präglas av toner av nougat och mörkare choklad.

Detta är en kopp som du njuter till fullo som lite extra som vardagslyx under december. När december sedan är slut då tipsar vi om att övergå till Löfbergs traditionella paket i valfri lila färg. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.