Vårda din hud inför regn, rusk och kyla!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Regn, rusk och kyla. Det är väl tre saker som verkligen utsätter din hud för påfrestning. Vi på Xperhotelsandtable har testat och skulle vilja rekommendera tre produkter från Rosenseriens sortiment som vi provat och tycker fungerar utmärkt för höstens väder och dess påfrestningar för just huden. Låt dig inspireras 

Kroppspeeling som stramar upp och stärker huden. Tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden jämn och len. Fräsch citrusdoft från litsea cubeba, en asiatisk lagerväxt som är renande och lugnande.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord:

Detta är en skönt kroppspeeling som varmsamt och mjukt behandlar huden. Vi upplever att den arbetar på djupet på huden. Den avlägsnar döda hudceller och lämnar huden mycket len och mjuk efter. Vi tycker att produkten har en frisk och härlig doft. Detta är perfekt att starta morgonen med som hudvårdsrutin. 

 

Fuktgivande kroppskräm med litsea cubeba och havtorn. Krämen har en bas av rättvisemärkt aloe vera som återfuktar effektivt samtidigt som essentiella fettsyror från havtorn som gör huden mjuk och smidig. Absorberas lätt av huden. Frisk citrusdoft av litsea cubeba.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord:

Denna kroppskräm tycker vi är ett utmärkt och bra val. Den återfuktar riktigt bra. Den lämnar inte huden kladdig, dvs absorberar snabbt! Produkten har en mycket fin doft av citrus. Det som vi tycker är det bästa med denna produkt är att den verkligen tränger ned i huden och man upplever en enorm återfuktande effekt. Produkten är perfekt att använda morgon som kväll. Produkten passar hela kroppen!

 

En mycket lyxig ansikts- och kroppsolja med havtorn. Rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Havtorn innehåller både omega 3, 6, 7 och 9. Oljan absorberas lätt och lämnar huden sammetslen och väldoftande. Hjälper huden att bygga upp ett naturligt skydd.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord:

Det finns områden på kroppen som behöver en extra boost både i förebyggande eller som underhåll. Vi tänker på händer, knogar, armbågar, hals, kinder, hakan etc. Visst känner du igen dig? Vi skulle vilja rekommenderar dig denna kroppsolja. Den absorberar snabbt , den är lätt att använda, och tackvare dess sprayfunktion, alltid i perfekt dosering. Vi tycker att produkten arbetar på djupet på utsatt torra hudområden. Vi anser även att effekten av den mjukgörande känsla finns kvar länge. Vi föreslår att du använder produkten vid behov eller adderar tillfälligt i din hudvårdsrutin. En MÅSTE i höst!

OM ROSENSERIEN

Idag efterfrågas naturlig och ekologisk hudvård glädjande nog av allt fler. För Rosenserien är detta inget nytt. Redan på åttiotalet skapade våra grundare Laine Nilsson och Agneta Törnqvist Rosenserien, som ett naturligt alternativ för hållbar hudvård och skönhet. Då som nu utvecklar och tillverkar vi våra produkter enligt samma filosofi.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.