Irish Coffee bag-in-boxen!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Classic Cocktail lanserar nu sitt senaste tillskott i bag-in-box familjen. Nu kommer Irish Coffee färdigblandad i en smidig bag-in-box med tap. Värm upp och servera med lättvispad grädde så har du klassikern klar i ett svep att servera till dig själv och gästerna i höst.

Den 12:e oktober lanserades Classic Cocktails nya smak Irish Coffee på Systembolaget. Produkten kommer som en bag-in-box med tappkran och gör det enkelt att servera Irish Coffee på ett kick. Boxen innehåller en blanding av

Drycken är skapad av endast naturliga ingredienser och förpackningen räcker till ca 12 drinkar.

Classic Cocktails säljer även de andra bag-in-box smakerna Mojito, Raspberry Mojito och Tropical Diaquiri på Systembolaget. Classic Cocktails produceras i Norge av Anora.

Classic Cocktails Irish Coffee finns i Systembolagets beställningssortiment för 229 kr, art.nr 5331707

Xperhotelsandtable rekommenderar boxen med följande ord:

Detta är något som vi på Xperhotelsandtable verkligen väntat på och som är en produkt som vi tror kommer bli en succé. Denna box har en välbalanserad Irish Coffee som har tydlig smak av kaffet, samt precis lagom avvägd whiskykaraktär. Vi uppskattar att drycken bottnar i en genuin smak av den klassisk Irish Coffee och enkelt bara att fylla glaset och värma i micron, och på med grädde. Denna box tror vi kommer återfinnas på många fester, julbord och andra mingelkvällar. Vilken produkt! Varmt välkommen 

Xperhotelsandtable tilldelar boxen 10X av 10x 

Om Anora Group 

Anora Group är ett ledande företag inom vin- och sprit i Norden och en global föregångare inom hållbarhet. Deras marknadsledande portfölj består av egna ikoniska nordiska varumärken samt ett brett utbud av internationella vin- och spritvarumärken. Anora Group exporterar till över 30 marknader globalt. Företaget inkluderar även Anora industry- och logistikföretaget Vectura. År 2020 var Anoras sammanlagda nettoomsättning 640 miljoner kronor och företaget sysselsätter cirka 1100 anställda. Anora Groups aktier är noterade på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.