En bra grund till mästerverk

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Xperhotelsandtable tittar närmare på Konditor Delicatos sortiment och har valt ut några produkter som vi gärna vill tipsa dig om. Du kanske just nu står där vid ditt café och funderar på vilka godbitar du vill bjuda dina gäster på. Eller är du en restaurangchef som funderar på vilken dessert er trerättersmeny ska avslutas med. Det vi tycker är det absolut bästa med Konditor Delicatos produkter är att i grundutförande är produkterna mycket trevliga och välsmakande. Det fina med produkterna är att du själv förädlar dem med topping och design. Detta gör att du kan skapa egna uttryck och smakalternativ som blir unikt. Dessutom kan du få till bra marginaler på varje såld godbit genom att själv utveckla toppingen och där med prissättningen enligt ditt eget önskemål.

Låt dig inspireras av dessa härliga dessert och fika förslag från Konditor Delicato. Och du , glöm inte att chokladrutahavssalt, hallonlakrits och äppelrutan är veganska och morotsrutan och kärleksmumsrutan är laktosfri och glutenfri. Bra eller hur!

Du väljer toppar säljer din favorit

Chokladcheesecake med saltkola 

Citroncheesecake 

Blåbärscheesecake 

Dessa ”puckar” har mycket fina smaker. Du väljer mellan den med choklad och kola fyllning. Eller pucken med citronsmak som är mer likt en cheesecake. Mycket god. Eller en klassisk puck med blåbärssmak. Dessa är en bra grund för dig som exempelvis har ett café och vill själv dekorera produkten och göra den lite ”egen” Passar även restauranger som vill enkelt bjuda på en god dessert efter maten. Dessa puckar stoppas bara av när fantasin och skapande tar slut.

Smulpaj förskuren

Här kommer en tårta som är en mycket god citronpaj/cheesecake. Du väljer även här hur stora bitar du önskar servera. Du dekorera efter eget tyckte och smak och skapar din egen servering på grund pajen” Vi upplever produkten som frisk och syrlig med bra sötma och crunsch.

Äppelruta:

Här kommer en äppelpaj som passar året runt och kan även anpassas efter årstiden med dess dekoration. Kanske grädde och lite kanel som extra piff mot julen för att mot sommaren istället skiva över några  äppelstrån vid servering. Även här är denna produkt fri att fantisera med, Den är saftig, tydlig smak av äpple och känns hemmabakad!

Chokladruta hallon/lakriks

Wow supergod, Tydlig smak av choklad, och frisk smak av hallon. Spännande och trevlig lakritston. Detta är en bit som också kan dekoreras upp och anpassas. Liksom en produkt som faktiskt fungerar att servera rakt upp och ner som den är. Den är vacker! …och god

Chokladruta havssalt

Mustig och god chokladsmak. Trevligt inslag med det salta. Kombinationen är ypperligt trevlig och denna bit passar året runt att servera. Och du har själv fantasin att välja tillbehör.

 

Morotsrutan

Kärleksmums

Mycket klassiska bakverk gällande smak. Vi upplever dem som extremt saftiga. De roliga med dessa är att du kan göra massor med olika dekoration beroende på högtid. Här är det bara att låta fantasin flöda. Här har du också en grund som din gäst säkerligen känner till, därför kan du leka med dess utsida. Se bilden, visst är det läckert!

Delicato grundades 1948 av Einar Belvén och är idag ett familjeägt företag. Einar var en nytänkande man med en kunskap om konditorihantverk och affärer som inte många kan mäta sig med. Idag arbetar drygt 150 personer i vårt bageri i Segeltorp, söder om Stockholm, med att fortsätta med det Einar startade: Att baka fika till folket!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.