Annons
Annons

Ahlgrens bilar Elbilar – Sveriges mest köpta elbil

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu växer garaget med en splitterny bilmodell som tar Ahlgrens bilar in i samtiden: Ahlgrens bilar Elbilar. Den nya modellen har en sprakande lack och en interiör som är fulladdad med ett batteri av elektriska och kittlande smaker.

Ahlgrens bilar Elbilar har samma klassiska kaross som originalet, men bjuder på en körupplevelse utöver det vanliga.

– Genom att lansera Ahlgrens bilar Elbilar tar vi Ahlgrens bilars vagnpark in i en ny era och det tror vi kommer att falla många spänningssökande förare i smaken, säger Emily Möller, produktchef på Cloetta.

Ahlgrens bilar Elbilar tillverkas i Cloettas bilfabrik i Ljungsbro utanför Linköping och är i dagsläget den enda svensktillverkade elbilen i stor skala.

– Vi vågar påstå att modellen redan nu är Sveriges mest köpta elbil, fortsätter Emily Möller.

Ahlgrens bilar Elbilar är fri från palmolja och innehåller inga artificiella färgämnen. Produkten finns både i en 100 grams påse och en 130 grams påse. Den lanseras officiellt vecka 8 2020 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln. Det går dock att hitta Ahlgrens bilar Elbilar redan nu hos Circle K. Det rekommenderade konsumentpriset är 14,90-21,95 kr.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: 

Oj, vilken fullträff. Dessa bilar är så goda så man kan inte sluta att äta dem. Vi är rörande överens om att dessa elbilar är en fullpoängare. Smaken är precis som originalet fruktiga och sega. Dessa bilar har fått ett lager utan på som är syrligt och gott. Vi tror att detta kan bli en ny favoritgodis för många av Er som älskar både originalet och är riktiga godisgrisar, vi är de och vi älskar dem 

Xperhotesandtable tilldelar godiset 10x av 10x

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Karamellkungen, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt skandinaviska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i våra fabriker i Ljungsbro och i Helsingborg. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. 

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.