Annons
Annons

​Underbara dofter, fantastiska duschkrämer.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

En utomhusdusch eller ett dopp i havet kan locka, men det är viktigt att vara snäll mot såväl naturen, haven och din hud. Weledas duschkrämer är badsäkra då de endast innehåller råvaror med 100 % naturligt ursprung. Duschkrämerna innehåller vårdande ekologisk sesamolja för att hålla huden återfuktad.

Under sommarens varma dagar när det lockar med ett morgondopp, en uppfriskande utomhusdusch eller en simtur i havet så är det viktigt att tänka på vilka duschprodukter du använder och vilka ämnen som släpps ut i havet och naturen. Samtliga duschkrämer från Weleda är badsäkra då de endast innehåller naturliga och ekologiska ingredienser och är snäll mot både huden och miljön.

 

Vanligtvis kan duschkrämer innehålla sulfater (SLS) som är svåra för naturen att bryta ner. Sulfater är tensider som oftast används för att få tvål att löddra ordentligt och rengöra på djupet, men denna ingrediens torkar även ut vår hud eftersom den tar bort hudens egna värdefulla oljor som håller huden återfuktad. Weledas duschkrämer innehåller tensider från kokos och sockerrör som ger ett milt lödder utan att skada vår natur. Vill man ha mer lödder så kan skrubbhandskar eller en duschsvamp användas. Duschkrämerna är återfuktande och rengör huden effektivt men varsamt. De är även veganska, dermatologiskt testade och baserade på ekologisk sesamolja för att bevara huden mjuk.

Duschkrämer för alla tillfällen
Weledas duschkrämer har sina egna, unika doftsättningar av äkta eteriska oljor som ger sinnet naturlig aromaterapi. Vill du ha en uppiggande och fräsch stund i duschen så passar duschkrämerna Citrus Creamy Body Wash, Sea Buckthorn Creamy Body Wash och den citrus- och ingefärsdoftande sommarutgåvan Feel Good Shower utmärkt. För en avkopplande dusch så passar Lavendel Creamy Body Wash som omvandlar duschen eller badet till en avslappnande ritual. Klassikern Almond Sensitive Skin Body Wash innehåller ekologisk mandelolja som är rik på vitaminer, antioxidanter och passar även känsliga hudtyper. För våra små hjältar finns Calendula Shampoo & Body Wash som kan användas från topp till tå och som dessutom är snäll mot ögonen.

Vi på Xperhotelsandtable har så klart provat oss igenom de olika duschkrämerna och suttit i timmar och dofta på dem samt tvättat oss igenom hela serien av duschkrämer. Detta för att kunna själva rekommenderar Er duschkrämerna med några väl utvalda ord kring dem. Vi vill påpeka att alla duschkrämer har fantastisk fin konsistens som är “lotionkänsla” med fint lödder. Produkterna är dryga och känns lyxiga vid appliceringen. Huden lämnas även mycket fint vårdad och återfuktad samt med en fantastisk doft. 

Xperhotelsandtables testgrupp har valt att tilldela hela serien av duschkrämer 10X av10X

.

Mycket

Dessa två duschkrämer tycker vi har en mycket rogivande ton Wild Rose har en frisk och fint blommig doft av rosor i fullblom. Doften är “lagom” och känns så kärleksfull. Almond är underbar i sin doft. Om du är en person som har förkärlek till Mandelkubbar och mjölk så lovar vi att du kommer älska doften på denna duschkräm. Den är helt underbar. Det doftar just mandel…så gott.

Skänker

Dessa två duschkrämer tycker vi ger ett lugn och skänker harmoni med sina dofter. Man blir så lugn och avkopplad av Primerose som har en frisk och ton av ljummen sommarnatt. Mycket trevlig doft. Och Lavender skänker alltid med sin fina doft, harmoni och samma gäller denna härliga duschkräm som har naturligt och genuin lavendeldoft.

Boosta med

Dessa två duschkrämer tycker vi ger huden och dig själv på morgonen en boost. Dofterna är uppiggande och peppande. Feel Good Shower har en underbart doft av ingefära. Doften är också mycket intensiv utan att bli störande. Sea Buckthorn duschkrämen är  som att gå tidigt en morgon över en myr i Norrland med solen strålande rakt mot en. Underbart doft. Friskt , naturligt och stärkande!

Frisk och hälsosam

Dessa två duschkrämer för doften och våra tankar till hälsa och välmående. Citrus duschkrämen har en tydlig doft av citrus och väcker alla sinnen till liv. Denna tror vi är perfekt att använda på morgonen. Den är verkligen frisk och ger en doften av det friska och hälsosamma tycker vi. Pomegranate, Granatäpple är också en doft som är frisk,  och enormt uppiggande. Vi tycker att granatäpple är exempelvis trevlig att använda efter ett träningspass eller efter din powerwalk. Mycket behaglig och vardaglig doft som passar alla dagar i veckan.

Weleda är ett hudvårdsföretag vars sortiment består av enbart ekologiskt certifierade produkter. Bolaget grundades 1921 i Schweiz och är utnämnt till ett av världens mest hållbara företag inom hudvård flera år i rad. Med noggrant utvalda läkeväxter från Weledas egna trädgårdar och partnerskap med odlingar skapas naturlig, effektiv hudvård med välgörande egenskaper för din hudhälsa. Produkterna är inspirerade av naturens och kroppens egen förmåga att återhämta, hjälpa och reparera sig själv.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.