​Årets allra finaste chokladtomte

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lindt utökar sitt sortiment av chokladfigurer med LINDT Santa. Skapad av finaste mjölkchoklad och fulländad med Lindts signum; en bjällra runt bältet som träs på för hand i Lindts chokladfabrik. Lindts chokladfigurer skapar julstämning och passar perfekt som gåva.

  • Lindts choklad lyser som starkast under årets olika säsonger och högtider. Julen är givetvis vår största säsong och då vi satsar allt på att skapa ett njutningsfullt och magiskt firande för våra konsumenter, säger Veronica Edmonds, Nordisk Brand Manager för LINDT Säsong & Utvalda praliner.

 

Chokladfigurer med jultema efterfrågas allt mer. Det är ett glädjefullt och enkelt sätt att visa omtanke som bidrar till julstämning. LINDT Santa är en traditionsenlig gåva som passar bra att ge till andra familjemedlemmar, något äldre barn och bekanta. Till advent är en chokladfigur en given gåva och passar alltid som dekoration på bordet.

Lindts sortiment av symboliska julfigurer i choklad som LINDT Santa och TEDDY återkommer varje säsong och är älskade runt om i hela världen. De är en del i jultraditionen.

  • Lindts chokladfigurer skapar minnen. De är här för att stanna och för att upplevas av generationer. Det är något speciellt med våra figurer. Fint formade med dekorativa detaljer och en smakupplevelse av kvalitetschoklad. I min familj brukar vi alla sitta runt bordet, bryta av chokladen i bitar och avnjuta den tillsammans, berättar Veronica Edmonds, Nordisk Brand Manager för LINDT Säsong & Utvalda praliner.

LINDT Santa kommer i 125 gram finns till försäljning i hela landet och i Lindts egna butiker från vecka 45  2020.

Xperhotelsandtable rekommenderar tomten med följande ord:

Är de någon tomte du ska ha i år på julen hos dig. Då rekommenderar vi på Xperhotelsandtable denna tomte. 

Här bjuds du på ett tjockt lager av choklad. Detta är ingen, “Budget-variant” på varken choklad eller smak. Här är väggarna av tomten tjocka och chokladen är len, mjuk och i perfektion. 

Ni som är bekanta med Lindts tidigare chokladprodukter, vet att deras choklad är något som man bara unnar sig om och om igen. Vi uppskattar enormt mycket den lilla söta bjällra som tomten har i sitt midjeband, Vilket gör tomten lite mer exklusiv och vacker i sin utstyrsel. Varför inte använda bjällran till sitt armband eller halsband. Ett tips!

Notera gärna att när du tar av höljet så är chokladen mycket vackert designad och har precis lika fina linjer och former som tomten har på utsidan. Något som vi lägger märke till och uppskattar då vi gärna väljer att placera tomten “avkläd” på vårt jul-dessertbord

Vill du göra någon riktigt glad i jul eller unna dig själv kvalitet, smakgädlje och julkänsla. Då ser du till att skaffa dig denna tomte. 

Xperhotelsandtable tilldelar tomten 10X av 10X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.