Annons
Annons

​Aperitivo Spritz

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Äntligen är det dags för sommar och sol – och fräscha, lätta drycker i glasen. Nu lanserar Altia Group den klassiska sommardrinken Aperitivo Spritz – en färdig aperitifdrink med de klassiska ingredienserna pomerans och blodapelsin tillsammans med mousserande vin från Spaniens största cavaproducent.

Aperitivo Spritz är med sin somriga färg och smak den perfekta drycken att servera iskall i väntan på middagen under ljumma sommarkvällar. Namnet aperitivo kommer från det latinska verbet “aperire” som betyder “att öppna”, och drycken har verkligen en förmåga att stimulera aptiten. Servera gärna med salta snacks för att lyfta fram det mousserande vinets fruktighet och touchen av färska örter, kanel och apelsinzest. För att göra den härliga orangea färgen ännu festligare, dekorera gärna med skivade apelsinklyftor, citroner eller jordgubbar.

Aperitivo Spritz kommer från Spanien och produceras av J. García Carrión, en av världens största och mest kända vinproducenter. Familjen García Carrión har i århundraden odlat druvor, producerat vin och sålt från sin vingård i Jumilla i Spanien. År 1890, när efterfrågan ökade, byggdes vineriet ut vilket blev starten för det familjeföretag som idag har drivits inom familjen i fyra generationer. Idag äger företaget vingårdar i tio spanska vindistrikt och exporterar vin till över 155 länder över hela världen.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord:

Oj vilken fantastisk trevlig Apertivo Spritz. Här bjuds du på en fantastisk fin sötma som vi härleder till smaken av kanel som framför allt känns på höjden. Drycken har en rund och fin smak av blodapelsin och mycket fruktig i sin karaktär. 

Riktigt trevlig dryck som vi väljer att servera iskall för bästa smakupplevelsen. 

När det gäller Apertivo Spritz serverar vi den gärna med saltare tilltugg innan maten som välkomstdrink på festen i sommar. Något som vi verkligen rekommenderar Er också att göra.

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 10X av 10X

Aperitivo Spritz
Artikelnr: 76279
Pris: 69 kr
Volym: 750 ml
Alkoholhalt: 8,5 %
Ursprung: Jumilla, Spanien

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.